H_rabia12 Sabah kanamayla acile geldim düşük tehlikesi var dendi iğne hap serum vurdular şuan yatıyorum ama 2 tane pihtili parca geldi betaya baktils normal artış değerlerin dedi çok kötüyüm kafayi yiyecem 5+2 günlüğüm 😭
Minikbebegim1 H_rabia12 bel ağrın var mı kuzum sakin ol oncelikle stres yapma stres en büyük sebep rabbimin izniyle hiç birşey olmaz korkutma kendini
Bsrdrdu1907 H_rabia12 hiç canını sıkma canım Allah ın izniyle bişey olmaz öğrendiğim günden 9.haftaya kadar kanamalarım oldupuhtı geldi iğne ilaç sürekli yattım kalkmadan şükür suan 14.haftadayım tüm risk bitti dua et uyaklarını kaldır uzan iğneler çok işe yarıyor 🤲🏻
kerimannesi H_rabia12 canım stres yapmanasibi varsa taşın üstünde de olsa dağın altında da kalsan o çocuk olur Tabi bu söylediklerim seni üzüyor ama öyle bu durumu bende yaşadım Allah’ın izniyle Allah’a sığın ne verirse Rabbim hayırlısını versin şükür et Bunda da vardır bir hayır🤲🏻
H_rabia12 Minikbebegim1 kese henüz küçük olduğundan çok net gözükmüyor dedi ama betaya bakıldı normal dedi kanama var ve oo parçalar ne anlamadim😭😭
Minikbebegim1 H_rabia12 her kanama düşük değildir içini ferah tut canım bissy olmaz Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️ Benim yaşadığım dusuklerde çok bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım parçalar düşüyordum kanamam çok fazla oluyordu
Minikbebegim1 H_rabia12 öyle pirti şeklinde dusubilir hemen düştü diyemeyiz düşük olunca çok fazla ağrı oluyor dediğim gibi bel ve karın ağrısı ağrısız düşük olmaz diye düşünüyorum
Eda319 H_rabia12 hayır korkma canım bazen bebekle alakası olmuyor. Daha yeni olduğu için önceki adetten kalan parçalaarda olabiliyormuş.
Minikbebegim1 deletedmom558 kuzum her bel ağrısı düşük diye bişey yok herkesin belirtileri farklıdır benim yazadiklarim bunlardi tabiki size en doğru bilgiyi doktorunuz verir ❤️
H_rabia12 Bsrdrdu1907 ya et parçası giyimiydi pıhtıların şuan kanamam kesilmiş hayırlısı bakalim iğne vurdular hap verdiler 2 tane serum bakalim hayırlısı
ilkin41 H_rabia12 beta için kan ver canım 2 gün sonra 2 günde 1 2 kat artmalı betanın. Bide o kan pıhtısı belki son adetinden kalan da olabilir yani kötü düşünme. Kanama durması iyi bişey