Busocanehh Kızlar merhaba 33 haftalık gebeyım ama nst ıcın randevu almak istiyorum ama Bı turlu devlet hastanesinde randevu olusturamıyorum napıcam bilmiyorum durumumda yok özele gitmek ıcın aylardır arıyorum hergun ama cıkmıyor
Aysnr0507 Busocanehh İstanbul’da mısınız? Bende haftalardır şehir hastanesine alamıyorum ama diğer devlet hastanelerinde genelde oluyor
Annecik53 Busocanehh nst için 182 randevu vermez devlet hastanesin de herhangi bir doktora muayene olup sana nst tarihini o doktor vericek sana yeşil alan açacaklar
Busocanehh Aysnr0507 evet İstanbul başakehirde dogumu orda istiyorum hani enazından bı kere gıdım istiyorum ama olmuyor ya
Busocanehh Tamam bılıyorı Annecik53 tamm canım biliyorum nst ıcın zten randevu degıl normal randevu almak bile zor yanı sadece o haftalarda gırıldıgı ıcın bende gıdım de aradan cıksın istiyorum hani
Aysnr0507 Busocanehh bende başakşehire gidiyorum doktor muayeneden sonra nstye kendisi yolluyor ancak son 2 haftadır randevuları açmıyorlar bende anlamadım nedenini. Ama son haftalardaysanız acilden giriş yapıp nst çektirebilirsiniz. Ben Cuma günü gittim randevu bulamadığım için acilden geldim dedim ve nst çektiler. Ben 38.haftadayım ve en son doktor randevu bulamazsan acilden gelirsin demişti o yüzden öyle yaptım
Aysnr0507 Busocanehh yok canım bakmadı henüz 41e kadar gelmesini beklicez gelmezse suni ile başlatırız o zaman normale müsait misin ona da bakarız dedi. Öncesinde yapmadı yani. Ama şu an hiç bir şekilde randevu alınmıyor. Ben 7 24 girip bakıyorum talebinize uygun randevu bulunmamaktadır diyor bence hastane 2 haftadır randevu açmıyor ama nedenini anlayamadım öncesinde giriyordum mutlaka oluyordu