Egemenin_annesi26 Nergisim09 ne yaptıysam. Olmadı buqün hep yattım saqımada solumada sırt üstü de naptıysam hareket yok korku içinde hamilelik qeciriyorum birde böyle olunca iyice korku sardı beni
Melike145334 Egemenin_annesi26 aslında çok tehlıkelı bu kadar beklemen 29 um durmadan tekmelıyor sadece hareket halındeysem hıssetmem sen çok uzun bır sureden bahsedıyorsn eşin götürmese bıle atla taksıye
sznn34 Egemenin_annesi26 bence hiç vakit kaybeymeden acile gitmelisiniz! Acilde muayene olmak için randevu almanıza gerek yok. 5 gün hareket hissetmemek için çok uzun bir süre.
Mirazannesi Egemenin_annesi26 olur mu hiç ya acile gidin ebeler nst den bakıyor acil durum olursa doktoru çağırıyorlar
Hazalveannesi Egemenin_annesi26 Canım nasıl çarşambayı bekliyosun yaa kocam götürmese kalkar kendim giderim 5 gün diyosun nasıl durabiliyosun ben 2 saat hissetmesem endişeleniyorum hemen yatıp kımıldaması için elimden geleni yapıyorum bence zaman kaybetme
Egemenin_annesi26 Tek başına hamilelik qecirmek çok kötü doqum sendromu korkusu vardı birde hareket olmayınca acaba doqum senduromumu diye aklıma qeliyor korku içinde aqlıyorum sadece
Dogacevikk Egemenin_annesi26 stresten de olabilir ayaktaysan sürekli yoruluyorsan o Zamanda sürekli sallandığı için uyuyormuş telaş yapma doktoruna git için rahat etsin dayanamıyorsan da acile git bizi de haberdar et merak ederiz 😞
Egemenin_annesi26 Dogacevikk allah razı olsun bizim için dua edin noqlur bende saq salim kucaqıma alım noqlur
Egemenin_annesi26 Mihre evet yaştan dolayı riks var detaylı ultrosonda bişey çıkmadı ama riks tahlilde cıktıı
Mihre Egemenin_annesi26 Anladım. Sonradan vicdan azabı,pişmanlık çekmektense hemen gidin bir acile bebeğin kalp atışlarını dinlesinler.
Sevmek3 28+2 yim ben gün içinde defalarca hissediyorum. Hisstememwniz normal değil gibi. Gidin içiniz rahat olsun
Egemenin_annesi26 Sevmek3 korku içinde yaşamak çok kötü bi duyqu eşimde ailem de. Normal sen abartıyorsun diyorlar kontrol qününü beklediyorlar
Sevmek3 Egemenin_annesi26 zaten hep büyükler biliyor. Eşler biliyor. Karnında taşıyan bişey bilmiyor. Gıcık oluyorum böylelerine. Anne hissiyatı vardır ya, ne kadar bencillik
bir_pasa_annesi Egemenin_annesi26 cnm soğuk süt iç uzan sol yanına benimki hep öyle hareket ederdi korkma kötü düşünme baktın olmuyor Hstaneye git
Bebek-geliyor Egemenin_annesi26 30 a kadar düzensiz olur diyorlar bende 22+4 deyim bazen oynuyor bazı günler hiç hissetmiyorum. Sakin bir odada tok karnına elinizi karnınıza koyup 1-2 saat bekleyin tepki verir. Gün içerisinde hareketli iseniz siz oturduğunuzda uyuyor da olabilir. Sağlıkla gelsin 🐣
Egemenin_annesi26 Bebek-geliyor evin içinde hareket ediyorum sadece buqün hep yattım piskolejim bozuldu. İyice
Salser1985 Bebek-geliyor 22 ile 28 hafta bir değil 28 de hareketlerin artık düzene girdiği haftalardan
Deletedmom54 Egemenin_annesi26 siz çok hareketli iseniz hissetmeyebilirsiniz Ben de çalıştığım için gün içinde hiç farkında değilim ama uzandigimda ,yemek sonrası , sabah uyandigimda baya tepiniyo
Egemenin_annesi26 Deletedmom54 evin icinde hareketim sadece bazende hep yatıyorum hareketini izleyim diye