Mucizem34 ✏✏✏✏✏DOGUM YaPCAKLAR Arkadaşlar öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum Doğum yaptığımızda biliyorsunuz ki kordonumuz çöpe gidiyor oysa kordonumuzu bağışlarsak 5 lösemili çocuğun hayatı kurtuluyormuş Ankara üniversitesi ve hacettepede bu uygulama var sadece arayıp bende bağışçı olmak istiyorum diyorsunuz ve hangi hastanede Doğum yaparsanız yapın gelip kordonunuzu alıyorlar ve bebeğiniz hayata merhaba dediği ilk anda 5 can kurtarıyor. Lütfen kordonunuzu bağışlayın. Bebeğinizin kök hücreleri başka yavrulara hayat olsun❤Ankara’da olanlar Ankara üniversitesi doku (kordon) bankasını direkt arayabilirler başka illerde olanlarda arayıp bulundukları ilde nereye basvuracaklarını öğrenebilirler 03125957941
Demir Şu ana kadar okuduğum en anlamlı,en faydalı post.Allah razı olsun,ne güzel şeye vesile oldunuz.Mutlaka bilgilendiricem🌸
Selinsevener Doğum eğitiminde bunun üzerine cok konuştuk keşke başka illerdende topluyor olsalar ,kendisi saklamıyor ise herkesin bağış yapması mükemmel olurdum onlarca doğumdan cıkan kordon kanı boşa gitmezdi
Mucizem34 Allah hepimizden razi olsn arkadaslar😊Sizden ricam yakinlarinizdaki anne adaylarinida bilgilendirirseniz cok mutlu olurum tekrar tesekkur ederim🤗