TugceTok06 39 olduk hala doğamadı oğluşum… 36′ dan bwri sancılanıyorum doktor erken gelebilir diye ciğer geliştirici yapmıştı şu hafta oldu hala doğuramadım. Tahmini doğum tarihinede 7 gün diyo çıldıracam… Doğsada bir an önce öpüp koklasak yaaa… 🥰🥰🥰
Nrgl_cntrk TugceTok06 bizde 00.00dan sonra 39 haftalık olacağız heyecan korku sabırsızlık hepsi var 😂 ama ekim bebişleri gelmiyordu 🤣
Eda1905 TugceTok06 aynı haftadayız ama benim kızım da gelmiyor 😂 bekliyoruz artık sağlıkla kavuşuruz inşalalh 🤲
Nrgl_cntrk TugceTok06 aynen öyle canım benimde bazen ağrılarım oluyor tam seviniyorum ağrı felan kalmıyor 🤣
TugceTok06 TugceTok06 aynenn benimde gece uyuyamadim su saate kadar sancim vardi dedim heralde bu sefer gelecek ama gene tık yok 🤣😇
Nrgl_cntrk Melike-0467 hayırlısıyla sağlıkla bi gelseler🤲🏻 Benim son haftalar da sabahları ve gece midem çok bulanıyor sizinde öyle mi ya şuan bile kalktım kuru ekmek yedim öyle yatıcam tekrar🤦🏻♀️
Melike-0467 Nrgl_cntrk benim de koku hassasiyetim var bu günlerde bazen zor tutuyorum kendimi kusmamak için az önce sancı gibi birşey yaşadım bebek te çok hareketli şuan bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 🤲🏻 Allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
TugceTok06 Nrgl_cntrk benim hamilelik boyunca hic bulantim kusmam olmadı ama su son gunlerde midem bulanmaya basladi.
Nrgl_cntrk Melike-0467 amin inşaallah canım ya tek isteğimiz de bu🤲🏻 Bende de bulantı başladı anlamadım gitti valla 🤷🏻♀️