DerinAy Cates18 evet ama şu pandemi döneminde kat ve bloğu tamamen ayırdıkları için altunizade acıbademi seçmek zorunda hissettik kendimizi🙄 Dünyanın parasını vericez inşallah memnun kalırız🙏🏻
Bayramyildiz Meraba kizlar bende yeni katıldım aranıza bende Adana’da altinkoza hastanesine gidiyrm sezeryan 1600 sizin paylastiklarinizi görünce kendikime şükrettim üstelik 1 gece ve refakat ci da dahil yemek falan
GizemKadirr turansmom1 bizim 1 gece yatis çocuk kontrolü anne ve refakatçi ihtiyaçları içerisinde 2.700 lira normal veya sezeryan ayni değişmiyor. Ama normal doğumda epidural anestezi istersek o zaman ekstra oluyormus oyle dedi dr um
endobeybi nimnih özel sağlık sigortası yok mu 😌 Anadolu Sigorta’yla Altunizade Acıbadem’den bana 10bin fiyat verdiler onu da ödemicem doğum teminatı karşılıyor
endobeybi DerinAy doktorunuz kim acaba 🙂 Acıbadem’den değil heralde dışardan? Ben de Altunizade Acıbadem’e gidiyorum da merak ettim 😌
DerinAy endobeybi altunizade acıbademin çok yakınında Anka kliniği var. Orda Dr.Ali Kumru’ya gidiyorum. Benim zaten öncesinde de doktorumdu. Gebelik takibim için de ona gidiyorum. Zaten öok sevdiğim bir doktor. Bir de pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemedim. Klinik çok tenha oluyor.
Arslanmomy Eda319 bursa jimer normal 6500 sezeryan 7000 muyene ucreti de 50 lira artmış mecbur dogum için başka bir hastaneye başlıcaz çünkü yarı yarıya fiyat veren hastaneler de var hatta şehir hastanesini de övüyorlar uzak olmasa direk oraya giderdim.
Mervekartal Eda319 istanbul 500 evler şafak hastanesi 2050 lira normal 2750 lira sezeryan ben buna cok diyodum 🙈burda o fiyatları görünce ben iyiye yapıcakmışım galiba
[silindi] Mervekartal merhaba hastaneden memnunmusunuz ben çok yakınım ama doğumhanesine için çok kötü yorumlar okudum. Ve hangi doktora gidiyorsunuz.?