herbiseyim Eda319 her hastaneye ve doktora göre değişiyor cnm sigortalı sigortasız olarak da değişiyor birde normal sezeryan da farklı .. ben sezeryan olacağım 2700 den 2450 ye indirdiler fiyatı 🤷🏻♀️
Kader13 Eda319 temmuz ayında 1500 gibi bir fiyat ödedim spinal sezeryan herşey içinde 3 günde hastane de kaldım
turansmom1 herbiseyim yigitalpinannesi40 Kızlar peki size birşey sormak istiyorum bu sezeryan normal doğum gibi herşeyi kapsıyormu yoksa ek masraf cıkarırlarmı?
herbiseyim turansmom1 2 gün hastanede yatış bebeğin ilk kontrolleri annenin yemeği ,refekatcinin yemeği bunlar içinde
yigitalpinannesi40 turansmom1 Biz de ek masraf yok sadece hastanede daha fazla kalman gerekirse +90 tl yatak parası ödüyorsun kaldığın gün başına
Deletedmom423 turansmom1 8 bın dedıler ama 6 bıne dustuler bu il ve hastane olarak degısır canım bıde tabı kı paketler var fıyatlar degısır
turansmom1 herbiseyim her hastane aynımıdir ki acaba benim hastanede 3 bin lira ama ek masraf olur mu diye sormayı hep unutuyorum, cok sagol canım
herbiseyim turansmom1 her hastane aynı mıdır bilemedim canm sen yine sor 3000 veriyorsun sonuçta sadece bıçak parası o kadar olmamalı 😉
GizemKadirr turansmom1 bizim 1 gece yatis çocuk kontrolü anne ve refakatçi ihtiyaçları içerisinde 2.700 lira normal veya sezeryan ayni değişmiyor. Ama normal doğumda epidural anestezi istersek o zaman ekstra oluyormus oyle dedi dr um
livasmomm turansmom1 özel hastanelerin doğum paketleri oluyor doktorla konuş anlatır sana doğum paketinde baya kontroller yemegin refakatçi yemeği tahliller falan oluyor
turansmom1 herbiseyim valla bilemiyorum bi sorayim gittigimde surda kalmış 3 haftam süpriz olmasın sonra😂
Aysun1983 Hastane ve doktora göre değişiklik gösteriyor. İstanbul aydın üniversitesi medical park prf.dr. Hüseyin Cengiz bey’in normal doğum 7.000 TL sezeryan doğumu 8.500 TL epidural farkı 750 TL yılbaşında zam var dediler ve ben daha 8 haftalığım 🙂
nimnih 12binbesyuz dediler bana yeditepe hastanesi, 18bin acibadem. Asiri pahali bence ikisi de ne yapacagiz bilmiyoruz
DerinAy nimnih biz de doktora 8.300tl + 7.800tl acıbademe, 16bin’den fazla tabi ekstra bişi çıkmazsa. Burda 2.500-3.500yazanları gördükçe biz napıyoruz diyorum kendi kendime😱
seymaabyk Seval22 Muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz benim hemen yanımda Avrasya hastanesi. Ama Asya ya gidiyorum belki hastane değişikliği yapabilirim