DefneUraz deletedmom558 benm olmuştu ama kanamam da olmuştu canım kanaman yoksa da kendini çok yorucu işler yapma dinlen geçer inşallah
brcbr deletedmom558 bel ağrımda gaz sancım da hamileliğimi ilk öğrendiğim zamandan beri var.bununla yaşamaya alıştım diyebilirim😂panik yapmayın kanama yoksa sıkıntı yoktur😊
Tuba-27 deletedmom558 olacak çocuk yer yapıyor kendine kesisi büyüyor bende öyleydim birde akıntınız varsa iltihap vardır oda ağrı yapar korkma
-42kzl deletedmom558 deletedmom558 benimde bel ve kasıklarım agrıyordu bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı oda bir belirtileriymiş ve tutunma zamanları oldugu için riskliymiş bana ilaç ve fitil verdi sen en iyisi doktoruna danış kendini çok yorma ve sıcak tut ayaklarını Kendini
EliffCandan deletedmom558 canım hiç bir şey olmayabilir ama rahim ağzı uzunluğunu bir sor doktora bende vardı çok ağrı yapıyordu her doktorda farkedemiyor bu durumu
Tuba-27 deletedmom558 idrar yolu iltihabı var o acı veriyordur bebek yer yapıyor kese büyüyor inşallah ağrıların diner canım
Eymenbugra deletedmom558 hemde nasıl canım ben çalışıyorum ama canım durmuyorum doktor olduğumuz için durmuyoruz nöbet ttir gece gündüz durmuyorum o yüzden de çok ağrım ve yoruluyorum
deletedmom558 Eymenbugra ben her allahın günü uzanıyorum hiçbirşey yaptığım yok uzandığım halde bel ağrısı kalça ağrım da o kadar çok var Kasıklar da başlamış kaç gündür ne zaman biter acabs 🥺🤷♀️🤕 Ya Allah yardımcınız olsun canım benim 🌺
Eymenbugra deletedmom558 Benim kadın doğum uzman doktoruna sordum bazılarında devam ediyo kalıcı yani 9ay boyunca çekiyosun bazılarında Bi aya geçer diyorlar
deletedmom558 Eymenbugra hamile kalmadan önce kilom 62 di şuan 64 olmuşum. Oyle fazla kilom yok boyumla tam 🤭