RozAli Selam 36 hafta olduk🤗 34 haftadan beri iki bacagimin arasi agriyor. 1 haftadir dahada siddetlendi gece uyuyamaz oldum🤷🏻♀️
Zeynepekr RozAli 36+2 her gün halsizlik var farklı bi yerim ağrıyor ama alt kemiklerim benimde epeydir ağrıyor 🤷♀️
Hanifesimsek RozAli bende aynı durumdayım yaklaşık 2 aydır çekiyorum bu ağrıyı bu hafta daha da şiddetlendi
Prensesimm77 RozAli bizde kızımla bugün 36 haftalik olduk bir iki haftadan beri benimde özel bölgem çok ağrıyo biraz uzun oturunca yada yürüyünce aşaği baski oluyo ağrım çok oluyo hep yatmam gerekiyo ağrik geçsin diye
rose90 Zeynepekr benim de alt kemikler fena ağrıyor hele de biraz oturduğum da o yüzden hiç oturmak istemiyorum bu seferde ayaklarım yoruluyor bugün de ishal basladk bilmiyorum ne zamana olacak
RozAli Zeynepekr bendede oyle oluyor , bide her sabah kalktigimda bacaklarim agriyor sanki damarlar bir yerde toplaniyor
RozAli BarlasMom94 doktora gittinmi ? Magnezum icmelisin bence ,bana 30 haftamda magnezum icmemi soyledi .34 haftaya gibi icdim,soradan biraktim hic bir etkisi olmadi
BarlasMom94 RozAli evet bu hafta gittim söyledim doktora. Doktorum durumun normal olduğunu söyledi. Magnezyum da vermedi. Kendi vitaminimi içmemi söyledi sadece