Asliahmet Canim anneler 27+5 gunluk hamileyim ve. Cok sk idrara cikiyorum 😞 bir de rahme dogru basinc oluyor bu durumu yasayan anneler varmi nasil yapiyorsunz doktora gitmelimiyim sizce bu basinctan dolayi 🤷🏼♀️
Giiiiiz Asliahmet bende 27+6 yım canım benimde aynı durum var perşembe doktordaydım cok normal dedi idrarını tutma geldikce git dedi cok varmıs gibi oluyor ama gidince azcık cıkıyor ☺️
Aysnpmk Asliahmet bende 28+2 tim canım benim birde ikiz biri yukarısını sıkıştırıyor bir tanesi resmen vajinamın üstünde 10 dk da bir tuvaletteyim o yüzden 🤦🏻♀️ Normal demişti benim doktorum ama tuvaletini tutma geldikçe git tutmak iyi değilmiş
Emiss1108 Asliahmet 26+4üm BNde idrare çok cıkıyrm özellikle geceleri sabaha kadar rahat 8 defa kalkıyrm ve öyle az da değil tam idrarm geliyor geçen ay doktora gttm az miktarda bakteri çıktı idrar yolumda bakalım salı günü randevum var ne diyecek
Asliahmet Aysnpmk tesekkur ederim cnm tutmuyorum zaten cokmus gibi geliyor ama afedrsnz. Hic etmiyorum tuvaletimi ya bebek baski yapiyor yada üşütüyormuyuym acab🤷🏼♀️
Asliahmet Emiss1108 insAllah temiz sonuclar alirsin cnm bnde bilmiyorum gunun yarisi tuvalette geciyor benim😏
Aysnpmk Asliahmet bebek baskı yapıyordur canım bende öyle sürekli tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok 😂
Asliahmet Aysnpmk ben az once de gittim cok afedrsnz peceteye idrarimda cok az miktarda kan geldi ve cok korkuyorum 🥺
Zeynepoz Asliahmet bende sık gitmeye başladım hatta bazen sanki kaçırıyormuşum gibi geliyor hafif sürekli çamaşır değiştiriyorum akıntım arttı çok ayakta durunca kalçam ve bel ağrısı oluyor 26+2 yim haftaya kontrolüm var sorucam hepsini doktora 🙄
Asliahmet Zeynepoz of ya cnm aynisi bnde oluyor iste simdi tuvalete gittim cok az bi idrarla karsk kan geldi ve Korkuyorum cnm
symslmz 27+6 🙋🏻♀️ Çok sık idrara cıkıyorum ve ayakta durunca cok belim ağrıyor 🤦🏻 Onun haricinde akıntım da biraz arttı sürekli camasır değiştiriyorum 🤦🏻 Minnakım ise akşam saatlerinde çok hareketli 🧿💙
Asliahmet symslmz cok cn skci bisey ya Tuvallete geciyor gunumuz ve az once gittim. Peceteye cok az bi sey idrarla karsk. Kan geldi ve korkuyorum acikcasi
Asliahmet symslmz bebegim hareket ediyo ve simdi gitim bisey gelmedi peceteye cok yurudum ondan mi acaba