Merhaba arkadaşlar bende dogurdum çok ilginç bi anda oldu normalde 36.haftadaydık çarşamba günü daha çantamız bile hazır deildi ben çalıştım Snra ev temizliği derken çantayı en sona bırakmıştım ki kıyafetler yikanip utulensin die pazartesi basladim bi kisim yikadim utuledim snra carsamba gunu devam ederken yıkamaya makinem arıza verdi zar zor çalıştırıp onları astim Snra bi grupta battaniyeler attim makine arıza verdi yine neyse iste bende aksam yemegi hazirliorm bi baktim az az suyum geldi iskillendim ama bilemedm ilk gebelik ya sonra dedm kurumuş kıyafetlerle bile olsa bi çantamı hazırlayım nolur nolmaz bi yandan yemek hazirliom bi yandan kiyafet utuleyip canta hazrliorm eşime dedm biyere uğrama eve gel geldi neyse yemek yedik suyum articakmiu die dusunuorm acaba akıntımı suyummu esimi eczaneye yollucajtm yemekten Snra amniyon sıvı testleri icin ana bi baktım suyum geldi komple hemen üstümü degistirdim gittik hastaneye yatışın yapıldı açılmak yoktu gece geç saatlerde basladi sancilar ama qcilma yavas ilerliodu sabaha karşı dayanılmaz bi hal aldı sıklaştı 8 cm oldu açılmam Snra ikinmalarla destekleyip doguma alindim 3. Ikinmamda bebek cikti dogum ani kolaydi ama gel gorki o sancılar beni öldürdü bi an doguramicam sandım ölücem sandım cooook zormus sancılar çok ama işte sonu mükemmel bebeğinin kilosu boyu iyi maşallah hepinize allahtan yardim diliyorum arkadaşlar gerçekten allah kolaylık versin rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi