nidarcn Hayalet doktor önerisiylemi taktınız korseyi yoksa kendinizmi bende takıcamda doktorum mesajlara cevap vermiyo bu ara alıp taksam bi sorun olurmu acaba
Hayalet nidarcn ilk doğumum da kendim taktım sormadım kendim rahattım çünkü ikincisindede kendi söyledi tak diye
Melegimmm1244 1incir ssvd mi dusunuyorsunuz benim doktor normalde yapiyo ssvd ama pek yanaşmadı beni panik mi gördü ne ssvd ye
1incir Melegimmm1244 düşünüyorum ama henüz dr görüşmem olmadı biraz araştırıyorum. Sanırım biraz sıkıştırmak lazım yoksa kabul etmiyorlar
1incir Hdmir bende öyle gecesinde ayaklandım rahat geçti beni zorlamadı ama bebekler için normal doğum daha sağlıklı inşallah 2.normal olur
neslihann87 Hira_meyren uyanır uyanmaz ağrıyla uyanmak çok kötü oluyo bi öncekinde spinal olmuştum uyuşma 5 saat sonra falan gidiyo ozamana kadarda ağrı azalmış oluyo oyüzden
Asli3307 ipek-smr bende p.tsi gideceğim 36+5 olacagm o gun ve benimde oncekinden dolayi sezeryan olacak doğumum. Bana da gün verirler mi acaba planli sezeryani kactan itibaren yapiyorlar bilginiz varmi
ipek-smr Asli3307 bence size gün verirler gittiğiniz zaman çünkü eğer aksi bi durum yoksa genel de 36 haftadan sonra gün belirliyorlar
Aylayla Esilay bende tüplerimi bağlatocam zaten 11 sene evvel de sezeryan oldum ilk doğumumda normaldi hepsinin kendine göre zorluğu var
Hira_meyren neslihann87 anladım canım bende çünkü 4 gebeliğim tuplerimi baglatacam Allah izin verirse görmek istemediğim icin krokutorim yani dusundum ki genel yapım ama herkes ağrıyla uyandığını söylüyor
neslihann87 Hira_meyren Hira_meyren korkma canım spinal oldum dedim ya iğneyi vurduklarında bile hissetmemiştim acıyı hissetmiyosun zaten sadece bebeği alırken çekiştirmeyi hissediceksin ama oda acı şeklinde deil