Tazeanne11 Sevimli annelerr 🌼 35 haftada neler yasiyorsunuz, agrısı, sızısı olan var mı gelin konuşalım 🐣
Elifaky Tazeanne11 çok şükür bir sıkıntımız Yok 5 adım atıp sanki 100 adım yürümüş gibi hissetmem dışında ☺️
Zerin1234 Tazeanne11 35 +1 olduk karın ağrım var derim ağrıyor ve adet sancılarım var gelip diyor ayaklarım da ağrıyor of of uykusuzluk hele 🤭😀😀
Xxz Tazeanne11 kuyruk sokumu ağrısı kaburga altı ağrısı mide yanması. Uyuyamama ama sürekli uyku halinde olma disinda iyiyiz 🤢🤢🙈😀
Mrv24orn Tazeanne11 35+4 ten merhabalr 😊😊 bel ve sirt agrim oluyr bnmdd bde bzn kasiklarma kramp gryor fena sklde ovalayrk yok ediyorm onuda bskada bi sorunum yk msllh kndmi hc agrlasmis hssetmiyrm şahsen mide yanmamda olmadi bnm fzla cok sukr :)) 37. Hftda kontrlmz vr ins gdicz baklm dogum pozsynh almismi:)
Balkuzu01 pembeblog ya bende de var yürümeye korkar oldum.ne yapıyorsunuz dışarıda flb tavsiye veriri misiniz
Zerin1234 Tazeanne11 yalancı sancılar diye düşünüyorum artık yaklaşıyoruz Allah nasip ederse inşallah
Mrv24orn Tazeanne11 37. Hftada gdcm iste bu ayin 28 imde yani ondan snra hftada 1 cgrmaya baslr dye dusunuyrm
Prenses58 Tazeanne11 yalancı sancılarım başladı bebiş doğum pozisyonunu almış nst ye bağlanıyorum sancım çıkmadı ve artı 10 gün arayla hastaneye gidiyorum
Hanifesimsek Tazeanne11 bacağımın arası çok ağeıyor 2 aydır ağrıyordu zaten bu hafta da çok şiddetlendi belim ağrımaya başladı uyku haram oldu resmen
Tazeanne11 Hanifesimsek bacak agrilarini en başından beri çekiyorum ben canım çok iyi bir magnezyum ilacı var ama 20 tanesi 100 TL civarında epey geçiriyor ağrıları.. ismi magnesium istersen onu kullan canim