Sumsumm Gebeliğin 15.haftasındayım ve çok mutsuzum önemsiz herşeye üzülüyorum ve ağlıyorum mutsuzluktan hep yatıyorum ve hep uykum var bi yürüyüşe bile çıkamıyorum . Bebeğimi çok seviyorum ama onunla bir sorunum yok sizde sebepsiz şeyler için bu kadar mutsuz musunuz
Meva-annesi Sumsumm bende 37.haftamdayım bir yatak odasına bir tv odasına gidip yatıyorum sürekli aglayasım var çok mutsuzum birde hava yağmurlu iyice daraldım
deletedmom558 Sumsumm canım 15 haftalık hamilesin belin ağrıyor mu kasik ağrın yada kalça ağrın var mı bende 14+2 haftalıgim bende 15 olucam İnşaAllah benim iki gündür belim ağrıyor kasik ağrısi var kalça ağrısı zaten 1 aydır var
ilknirvanam123 Sumsumm neden mutsuzsun canım bi sebebi vardır canını skma hiçbirşey için hamilelik değişik bi durum ya modumuz sürekli değişebiliyor güzel şeyler düşün bebeğini düşün mutlu olmaya çalış 🤷♀️
Sumsumm Meva-annesi karnımızda ki bebekte bizimle birlikte üzülmüyordur demi bi de buna vicdan yapıyorum çünkü . Allah seninde kalbini ferahlatsın inşallah çok gülersiniz bebeğinle
Sumsumm seymaergun tam da böyle rahat uykuya dalınacak kolay tekrar edilebilecek bişey çok teşekkür ederim ezberlicem hemen
Sumsumm deletedmom558 canım geçmiş olsun bende de bel ağrısı var maalesef bu kadar erken ağrının başlaması normal mi bilmiyorum kalça ağrıları dışında bende aynı sorunları yaşıyorum bir de bende geçmeyen bir baş ağrısı var. Bi pilates topuyla hamile egzersizlerine yavaştan başla istersen ben bir türlü başlamadım her şeyi erteliyorum.
Sumsumm ilknirvanam123 galiba hep ertelediğim sebepler mutsuzluğa neden olıyor aslında bişeyi düşünüp üzülmüyorum otomatikmen mutsuz hissediyorum ve bu artık beni endişelendirmeye başladı 😔
threestar Sumsumm kendinizi oyalayacak kafanızı dağıtacak seyler yapabilirsiniz, el işi boyama örgü üretimi vs bayağı rahatlatıyor ve mutsuzluğa takılı kalmak uzun sürede depresyona sürükleyebilir dikkat edin derim o duygularda çok derin kalmamaya calısın
Sumsumm threestar resim falan çizmeye çalışıyorum aslında ama bişeylere gönüllenip geri uyumaya gidiyorum 😔 örgü deneyeceğim bu hafta bakalım
dryaakhrmn Sumsumm 22 haftamdayım ne dışarı çıkmak istiyorum ne başka bişi sadece hep temizlik yapıyorum başka birşey yapamıyorum
Sumsumm dryaakhrmn bebek oluncada eve kapanıcaz gelecek kaygısı var üstümde herşey sorun olmaya başladı benim için
Znurhalil dryaakhrmn Bende 22 haftadayim dışarı çıksam eve gelmek istiyorum evde olsam dışarı çıksam keşke diyorum öyle bir kararsizlik içindeyim sürekli sıkılıyorum 😔
Ecmelbeyza Sumsumm ben de her şeye duygulanıyorum gözlerim doluyor hemen . Gittim battaniye başladım 😂youtubetan baka baka yapılıyor . Yarın çık hava al gez ipini al başla 🐣somut çözüm 🤓
dryaakhrmn Sumsumm bu sadece bende var diye düşünüyordum korkular takıntılar kendi kendime düşüncelere dalmalar
Sheems Sumsumm 😔bu aralar aglamak krizlerine kapilmişim, aşırı sinirli herşeye bağirir saatlerce agliyorum, sebebsiz olmadiginida biliyorum, bir ani kivilcim yetiyor, belkide ötero uzerinden gecilecek nelerse ama uzatdikca uzatib kendimi uzuyorum 😔
seymaergun Sumsumm anlamı da çok güzel… “Allah’ım sen ne güzel mevlasın, ne güzel vekilsin” Teslim olunması gerekene teslimiyet var❤️
Yesilimmm Sumsumm doktorlar ruh halimizi hissetiklerni soyluyor ilerki yasamını ve ruh halını şimdiden belirliyoruz
dryaakhrmn Znurhalil bende öyleyim bugün çıkalım dedim eşime sonra vazgeçtim çıkmıcam dedim ama sıkılıyorum anlam veremiyorum
DenizGzm Sumsumm benim anksiyete panik atak geçmişim var ilaç kullanıyordum hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım 27+6 haftalığım iyiydim bi sorun yoktu idare ediyordum fakat bende bugün ağlama krizleri yaşadım eski yaşadığım şeyleri tekrar yaşama korkusu geliyor mutsuzum moral bozukluğu yaşıyorum bende