Nidanurfirat Kızlar ben ara ara sancı şikayetiyle bugün hastaneye gittim doktor bana nst ye bağlanmamı söyledi. Acaba biz sancı hissetmesekde nst de sancı olması gibi bi durum var mı. Yoksa ağrı hissettiğim zmaan mı gitmeliyim
NeslihanPiaAbac Nidanurfirat hissetmesekte sancı çıkabilir.yada sancımız var sanıp girsekte yalancı sancı çıkabilir.Sancınızın süresi ve sıklığını takip edin düzenli aralıklardaysa doktorunuzla irtibata geçin
firdevs Nidanurfirat aynısını dün yaşadım canım hiç sancım yoktu güle oynaya hastaneye gittim nts de sancı çıktı acile yolladı doktor saat geç olduğu için çatı muayenesi oldum açılma başlamış eve geldiğimden beri de sancım olmaya başladı halbuki hiç birşey yoktu 😓
Nidanurfirat Ben daha 23 haftalıgım bu zamana kadar hiç bi şikayet yaşamadım ama bu sıralar ara ara karnım ağrıyor doktor da bugun doğumhanesi olan hastaneye git nstte bağlan dedi acilden gir dedi bebeğimin garaketLeri normal ya napsam bilmiyorum
EmineGneDemir Nidanurfirat erken Doğum riskinden kaynaklı olabiliyor bende 31. Haftamda sancılandım nstde çıkmadı 1 hafta sonra rapor almak İçin gittiğimde sancı çıktı nstde. Yani siz hissetmeseniz de çıkabiliyor. Çıktığı durumlarda da ciğer geliştirici iğne ve ilaç kullanıma oluyor bence ihmal etmeyin. Eğer erken Doğum riskiniz önceden bilip ona göre hareket etmekte fayda var
firdevs Nidanurfirat canım benim çok karışık normalde 34 haftalığım ama kolu bacağı 35 36 görünüyor kafası da o civarda ama karın çevresi 38 haftalık dedi yani tombik kilosu 2 900 şekerden tiroit den şüphelendi dahiliyeye gönderdi ilk açlık tokluk tiroit normal çıktı nts de sancı birde idrarda protein olunca acile gönderdi işte ☹
EmineGneDemir Nidanurfirat korkmayın Allah yardım ediyor benim şuan çıkmıyor sancılarım nstde doktor 36 37 haftaları görürsünüz dedi