Betim Sevgii34 benim gebeliğim boyunca hiç zorlandığım bir şey olmadı 😉doğuma kadar 😎😎sancılara dayanamadım sezaryen oldum 🥰🥰
Busraveminisi1 Sevgii34 eğilme olayı çok sıkıntı olmaya başladı bir de bikini bölgemi temizlemek 28 haftalık olduk 🙈
Sibelkarakaya İlk zamanlar da çok rahattım bulantılar hariç tabi ki 🙊ama artık 7.ayın içindeyim iyice yorulmaya başladım artık en ufak bir şey de bile halim kalmıyo 🤷♀️😅artık doğurayım da bebikimle ilgileneyim 🙏🏻😍
Humaninannesi20 Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne vuracak yer bulamıyorum her her beze morluk şu an tek sıkıntım o 😐 Onun dışında her zahmetine kurban olurum ben onun ne ağrılarım umurumda ne sızılarım hepsi kıymetli benim için 💗
SeymaK Humaninannesi20 iğne ben de kullanıyorum kacıncı haftadasınız acaba? Ben 15+5im ama bebek göbek bölgesine çıktığında iğneyi göbekten vurmak sorun olcak mı acaba bidahaki kontrolde sorcam doktoruma zaten ama sizi de merak ettim bazı kişiler bacaktan da vuruyomuş
Elfynsmr Sevgii34 ev temizliği 😒 ve kişisel bakım çok zorlamaya başladı 31 . Haftadayım ve zorlanıyorum 🤦🏼♀️
Aysnpmk Sevgii34 olmaz olur mu. Temizlik yapmak zulüm gibi. Afedersiniz bikini bölgesi temizliği desen göbekten göremiyorum. Yemek yapmak hiç istemiyorum gözümde büyüyor mide yanmaları hiç bitmedi. Belimde iki tane fıtığım vardı şimdi sırt ağrısından yatamıyorum resmen 🤦🏻♀️ Hele eğilmek ölüm gibi birşey benim için 😂
bdrnczn Sevgii34 bana da öyle geliyor. 3.ayına gir rahatlarsın 4.ayına gir rahatlarsın diye diye doğum mu gelecek acaba🤭
fnhnf haftaya girdim ve dün gece nefes darlığından hiç uyuyamadım. Normalde sinüzitim var dün gece beni baya zorladı hep carpıntım var gibi hissettim cok kotuydu. İlaçları da kullanamıyorum hep yan etkisi var. Bir de mide yanması cok fazla bikaç haftadır :(