Btl_akkrt Bireylulmasali evet çok şükür ne güzel geçiriyorsun benim mesella sabahtan başlıyor akşama kadar yemek bile yiyemiyorjm duzgun
Erentoo39 sehrengiz_8 ben ilk hamileliğimde 9 ay hiç birşey hissetmedim ne koku ne tat ne mide bulantısı çok rahattım valla 😊 ama bu fasulyem zorluyor, amann diyorum etten tiksindim mide yanması mide bulantısı fena 😕 sağlıkla gelsin de bunlar çekiliyor 😊😊
Baobap ilknirvanam123 çok saçma ya eşim kayınvalidem falan benle dalga geçiyorlar, iyice oku araştır, belki başka belirtilerde vardır onlarıda yaşa ihmal etme diyorlar😂😂 siz kaç haftadasınız şimdi? Cinsiyet öğrendiniz mi? Sıkıntılar geçti mi?
ilknirvanam123 Baobap 😀 bizde istemezdik ama böyle olmayı dimi. Canım normalde son adet tarihine gore 12 haftalık oldum ama geç dollenmeymis 11+1 kontrolume göre cinsiyet daha ogrenmedim en son 7+3 te gitmiştim. Sizin belli mi cinsiyetiniz 😊
ilknirvanam123 Baobap eşim bi daha ki gebelikte taşıyıcı anne bulalım die dalga geçiyor benimle sürekli sikayetlendigim için 😅
Baobap ilknirvanam123 bende şu an 10+5 im. 24 ünde ikili test için çağırdı doktor. Cinsiyet tahmini de yapacağını söyledi. Heyecanla bekliyoruz bakalım o günü 😊
ilknirvanam123 Baobap bi tahminin var mı bende merak ediyorum cogu zaman Kız gibi hissediyorum ama bakalım 😇
ilknirvanam123 Baobap yok canım tabiki kardeş getiricez nasip olursa 😅 kadınlar arsız dir cabuk unutur derler canım kucağına alınca unutulur yaşanılanlar 😀
Baobap ilknirvanam123 kız istiyorum çok hemde. Aslında öylede hissediyorum. Ama annem dahil herkes erkek olduğunu iddia ediyor. Bakalım🙈
sehrengiz_8 senaack tabiki yok ama olmayınca yolunda gitmeyen bir şey mi var diye düşünüyordum kimileri erken diyor kimileri de siz gibi ben gibi sıkıntısız geçiriyor tabiki böylesi daha iyi
sehrengiz_8 Baobap aynen her beden bir değil burdan da bunu anlıyoruz hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah