deletedmom507 Zeynebim en son Şükrü beye gittim iyi ilgili bi doktordu yalnız arkadaşlarım ısrarla cem beye git diyor kararsız kaldım
Zeynebim Zeynpaysimannesi merhaba canım bende senin gibiyim hemde aynı 24+1 günlğüm zeynep doğan artaşa gidiyorum 😍😍
Zhrnc Zeynpaysimannesi Nzl24 Bende 24+2 oldum fethi beye yeni gitmeye başladım Doğum fiyatı ile ilgili gorustunuz mü ?
Zeynpaysimannesi Zeynebim bende bayan doktor istedim ama ne hikmetse 3 farklı doktora gittim hepsi de branşında iyi erkek doktor oldu, ilk Anadolu da deniz bey sonra hayatta Şükrü bey en son fethi beye gittim ve sonunda bi karara vardım fethi beyle devam etmeye 😀
Nzl24 Zeynebim merhaba canım medicalpark Fethi hanayın hastayısıyım 29+2 günlük hamileyim bi kız bebeğim olucak doğumumuz temmuzda
Smilesra Bende 19 haftalığım Anadolu’da Gülşen hanıma gidiyorum ilgili ve tatlı bir bayan memnunum şimdilik 🙂
Nzl24 Zhrnc hastane doğum fiyatlarında değişikliğe gidiyodu haftaya kontrolüm var öğrenicez inşallah o zaman sanada yazarım canım
Zeynebim Zeynpaysimannesi İnan canım benimde bu 2. Gebeliğim bir oğlum daha olacak nasipse ilk doktorum deniz beydi şuan zeynep hanıma daha ısındım 🙂
EbruSevincTekin Meraba hamişler🙋🏻♀️Bende 32+5 oldum... anadolu da deniz beye gidiyorum..Gerçekten çok ilgili bir doktor bakalım doğum nasıl gerçekleşecek şimdiden korkular sarmış benii ahh bi de bu bel ağrıları uyutmıcak hale getirdi beni 🤦🏻♀️ szde durumlar nasıl