Evet sıra bana gelmiş doğum hikayeme başlayayım.. 39+1 haftada bi belirtiyle acile gittik su sandığım şey meğerse nişanımmış kanlı veya pembemsi bir akıntı değildi. Gittiğimde yatışını verdiler ve sabaha doktorum gelip muayene etti bu arada gece boyunca sürekli nstye bağlandım sürekli çatı muayenesi oldum. Sabah doktorum gelince ultrasonada aldı beni orda da sancılarımın olduğunu anladı ve yatırmaya karar verdi nstde çıkan sancıyı ben anlamıyordum. Yatışını verdikten bi süre sonra bende sancılar başladı artık iyice hissetmeye başladım çok şiddetli değildi sürekli hemşireler gelip nstye bağlıyorlar belirli sıklıkla aynı zamanda çatı muayenesi yapıyorlar. O günü böyle atlattık pazartesi günü saat 6 gibi suyumu patlattılar ve sancılarım şiddetleneceğini söyledi ebe. Evet gerçekten yavaş yavaş başladı artık açıklığımda artmaya başladı sürekli gezindim odada açılma olsun diye. Sürekli takip ettiler bu şekilde. Saat 9 a yakın açıklığım 10 cm olduğunda artık doğuma alacaklarını söylediler sancıdan yürüyemiyordum artık sancım geçtikçe yürümeye başlıyordum, neyse ki kendi sancımı çektim. Sancım geçtiği an beni hemen doğumhaneye aldılar ebe ve hemşireler her şeyi hazırladılar bende yatıyorum ve doktorum geldi doğum başladı sancı geldikçe ıkındım ıkındım doktor saçlarına dokunuyorum hadi ve 3. ıkınmada kucağıma aldım oğlumu çok şükür. Allah’a şükürler olsun sağlıkla aldım kucağıma. Sonrada dikişlerime geldi sıra bu işlemde 15 dakika sürdü ve odaya geçtim. Bu işlem sırasında oğlumu emzirdim kokusunu içime çektim bol bol. Hiç acı hissetmedim çok şükür her şey iyi geçti. Onu görünce her şey çok daha farklı.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç stres yapmaya gerek yok merak etmeyin her şey çok güzel olacak. Allah hepinize sağlıkla almayı nasip etsinnn oğlumuzla artık evimizdeyiz artık yanımda bakmaya doyamıyor insan. Allah yardım ediyor, hep dua edinnn 🙏🏻