Ceylancm Arkadaşlar merhaba aralık ayında doğum yapicam inşallah. Göğüs pompası araştırıyorum fakat çok kararsız kaldım bos yere para vermek ıstemiyorum. Önerebileceğiniz göğüs pompası var mı yardımcı olun lütfen 😍
babysevgi Ceylancm ben medela swing tercih ettim :/ iyi olduğunu bılıyorm ne kdr ihtiycm olur blmıorm ama aldım :/. İlk haftalar ztn mastit olmamak için sağmak grrekıyormus
ZEhrA_94 Ceylancm elektrikli alma sakın çekim güçleri hiç iyi değil Manuel al yada hastane tarzı pompa al onlarıda hastaneler kiralıyor aylık
Ceylancm babysevgi teşekkür ederim araştırıcam bu urunude. Lansinoh markayla alakali duyumlarınızı nedir ??
Ceylancm ZEhrA_94 ya elektirikli yada dediğin gibi hastane tipi almam lazım çalışan anne olucam el pompasıyla çok uğraşabileceğini sanmıyorum. Tesekkur ederim
babysevgi Ceylancm yani iyi diyenler de var memnun kalmadım diyenlerde . 😬 bilemiyorum ki medela veya ameda en iyisiymiş
ZEhrA_94 Ceylancm hastane tipi al o zamn diğerleri hem pahalı hem işe yaramıyor alanların çoğu satıyor 2.el olarak