AZE62 Merhabalar. 35 haftalık gebeyim. Renkli ultrasonda görmek istiyorum bebeğimi ama doktorum hiç göstermedi. Acaba bu haftalarda farklı bir doktora gitsem söylesem bakabilir mi?
bebegim_28 AZE62 36 haftadayım 32 33 den beri renkli göremiyorum pek artık sığmıyor sanırım baş bel ölçümleri vs yapılıyor daha çok
babysevgi AZE62 bize en basından beri renkli olarakda gösterdi hep :/ neden göstermediler ki anlamadım :/
NurBalli AZE62 bizimki de 35 hafta olmasına rağmen hep sırtı dönük oluyor hiç dönmüyor keyifçi sanırım biraz😏
Cinarmom AZE62 devletemi gidiyorsunuz.. genelde devlette o şekilde oluyo..ben baştan beri renkli ultrasonda görüyorum bebegimi doktorumun ultrason cihazı çok iyi vesikalık resmini görür gbi oluyorum bazen
Fxfx AZE62 elbette görebilirsiniz ancak bebek müsade ederse🤭😅 ben 27.haftadan beridir göremiyorum kızımı Dr um 3d göstermeye çalıştığı halde çünkü yüzü tam plesantaya dayalı😊😊
sukayhanacar AZE62 biz ilk baştan itibaren renkli gördük 4D. size neden göstermediler bide sonuna gelmişsiniz siz de