Merveazra Kızlar bugün tahlillerin sonucunu aldım baya kansızlık var dedi sağlık odağındaki ebe hatta doktoruna danis belki gunde 2 tane kan ilaci kullanirsin dedi dogal yollardan kansizliga bire bir iyi gelen nelerdir denediniz mi sizde
Gmst Merveazra bende de vardi ayni senin gibi dogal yollardan yukseltmek istedim ama pekmez vs. o tarz seyler bu sefer sekeri yukseltebiliyo. Ilac takviyesi sart ama doktoruna danis tabi.
Duyguhan Merveazra bende de alt sinirda canim ferro sanon ve farkli bi ilac daha kullaniyorum fayda etmiyor ama keci boynuzu pekmezi ozu cok iyi onu doktorlarda tavsiye ediyo ben normal organik pekmez yedim pek faydasini goremedom sorun bende de olabilir ama digeri cok iyi etkisini hissetmeye basladim bile bi haftada
Merveazra Gmst doktora da mesaj attim gordu cvp yazmadi sinir oldum iyice gitme istemiyorum simdide doktora insan bi çözüm söyler en azindan test sonuçlarının da resmini attim
Fidashka Badem,kestane,ciğer kan yapıyo diye duydum.Ben pek yemiyorum ama benimde kansizligimdan dolayi çok öneriyolar
Merveazra Fidashka inan bende yiyemem herhalde zaten iştah yok sevmedigim şeyleri görmek bile istemiyorum
Bizartik5kisiyiz Bende gunde 2 tane kan ilaci içiyorum kan degerim 9. Et yemek lazimmis her gun avuc ici kadar ben et yiyemedigim icin ilac iciyorum. Yesil mercimek,pekmez,kirmizi et bunlar kan yapici gıdalar ama malesef ben tüketmiyorum
MelekBK Kesinlikle ilaç öneriyorum. Benimki de fazlasıyla düşük ilaçla normale döndü. İlacı bırakınca yine düşüyor. Kırmızı et, ciğer dalak, kuru üzüm falan diyorlar da çok düşük olunca ilaç takviyesi sart
MelekBK Merveazra onu daha eskiden evlenmeden önce kullanmıştım. Hamileliğin başında gynofenol kullandım. Şu an oroferon kullanıyorum tavsiye ederim. Tabi doktoruna danış