Meriwa Zeyyaleyyy hiç kullanmadım cnm aldım kenarda durdu bebeğiniz doğru emerse gerek kalmıyor pek ben ihtiyaç duymadım yani
Ebrutprk Zeyyaleyyy kesinlikle dermolife lanolin fort göğüs ucu kremi . Hiç yara olmadı sürdüğün zaman bebekte emzirebiliyorusnuz hiç bir zararı olmayan ürün
Sadeceduygu Zeyyaleyyy çatlak kremi olarak incia kullanıyorum, aynı markanın göğüs ucu kremini de aldım ne olur ne olmaz diye. İçeriği temiz fiyatları uygun.
Srhtzlyh Zeyyaleyyy ben lansinoh aldım 6 aylık hamileyim ama göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı iki gündür kullanıyorum hiç acımamaya başladı. Tadı ve kokusu yok emzirmeden öncede yıkamamız gerekmiyormuş ben sevdim😊
Zuhal14 Zeyyaleyyy lansinoh 8. Aydayım kullanmaya başladım göğüslerin hazırlanması gerekiyor dediler 1 ay önceden başladım kullanmaya
1yildirim Ben 32. Hafta itibariyle doktora da sorarak evicap’ı delip (e vitamini- yumuşak kapsül) sürmeye başladım. Onun haricinde bir şey kullanmıyorum…
Nrgsalp Zeyyaleyyy garmaston pomad mükemmel bir krem. Hem göğüs ucunu geçiriyor hemde bebek emdiginde onunda ağzını temizleyip pamukcuk oluşumunu önlüyor. Biz çok memnun kaldık .fiyat i yüksekti aldığımızda ama deger