Mybabyizmir Nst ye kaçıncı haftadan itibaren ve ne kadar araliktaa çağırıyorlar ? Bununla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kizlar
Meriwa Mybabyizmir genel 30 lardan sonra giriyorsunuz doktor durumunuzda farklılık görürse erken bile alabiliyor sizi nst ye ben 34 girmiştim her hafta girdim 40 dan sonra 3 günde bir girdim
Mucizeninannesi2 Aslında belli bir hafta yok doktorun ne zaman gerekli görürse ben 28 de girdim mesela bebek hareketi azdı diye ama genel olarak 32 den sonra
Turkerg Doktordan doktora degisiyor sanirim. Benim doktorum 35 haftada ilk NST ye soktu. Artik kontroller haftada bir oluyor.
Lavinya07 32 ile 38. Hafta arası iki haftada bir 38 den sonra haftada bir gireceğimi söyledi doktorum
babysevgi Mybabyizmir ben 34+0 da girdim cnm 37+0 da çağırdı 😬 birazck geç cağırdı benmkisi çatı ile beraber bakmak için sanırım 37 den sonra ne olur nasıl olur blmıyorm
Orange-sMom Mybabyizmir Erken doğum belirtisi olup olmadığına göre değişiyor benim doktorum erken doğuma dair hiç bir belirti görmüyorum dedi yarın 35+5 te gireceğim ilk. Şüphesi varsa daha erken alabiliyor
Merve1656 Mybabyizmir Ben ilk defa 32 haftalıkken girdim Nstye, 3 hafta sonra tekrar çağırdı şimdi 35 haftalık oldum gidicem tekrar sokucak Nstye 😊 değişiyor doktordan doktora ya kimisi haftada bir kere çağırıyor yani
tgba34 Beni doktorum 38. Haftada çağırdı ilk nst ye. Doktordan doktora ve gebeden gebeye değişiyor bu durum.