Mrn47 Mom092 kiloyla alakalı değil bende kiloluyum 10 kilo aldım 95 ı’m şuan ama çıkmadı genetik bişey bu ailede varsa çıkma ihtimali artıyor
Mom092 Mrn47 yok bebegim ne anne tarafimda ne baba tarafimda seker hastamiz yok bakalim bu biraz rahatlatti beni🙈
Mom092 MehZey belirtilerin hepsini neredeyse yasamissin kesin pozitiftin😂 neyse bosver gecti gitti Allah bidaha getirmesin bu illeti 🤲🏻
Cer92- Mom092 bende öyleyim hamur işi kola fln 😁 bende çok korkuyordum yaptırmıcaktım hatta sonra dedim iyki yaptırmışım için rahatladı hiç korkma 1 saat aralıklarla 3 kere kan veriyosun erken gitmeye çalış daha iyi oluyo öğleye kadar işin biter
Arasarzu Mom092 Benimde oda var 😂 her şey beni buluyor diyorum bazen her ay artık hem şeker için hemde tiroit için kan vereceğim
Mom092 Zeynep_35 evett burdan anliyorum ki kilo ile alakasi yokmus😊 naptin peki canim dusurebildin mi insülin flan vurunuyomusun ?
Zeynep_35 Mom092 gecen sene dogum yaptım sadece dıkkat ettım yedıklerıme cunku bıraz fazla yszem hemen yukselıyodu evde aralıklarla olctum doktorum dıkkat et endokrine gıtmene gerek yok demıstı
Arasarzu Mom092 Aynen canım az kaldı birde yüzünü görsem iyiydi ama malesef yine göremedim 😂 yarısını gördüm sadece