Mom092 Caglanuroney masallaaah sanaa 😍 ne guzel cok almamışsın diyette ne gibi seyler yiyosun canim yemek yeme aralığın ne hep sebzemi yiyosun
Caglanuroney Mom092 günde 5 öğün yiyorum kahvaltı öğle yemeğinde çorba et tavuk ya da köfte sonra ara öğünde meyve yiyorum akşam yemeğinde sebze ya da kurubaklagil çorba yiyorum en son süt badem ceviz bu kadar canım arada kaçamak yapıyorum tabi ama dikkat ediyorum yine de
MehZey Mom092 bişi olmaz bebisler sağlıklı olsun da umarım şeker çıkmaz sende de 🤗 valla bende çok acıktım bide annem gilin evine yakındı hastane git gel yaptım her gidişimde annem gil abim gil kahvaltıya oturuyorlardı psikolojim bozulmuştu ama içecek fazla şekerli olduğu için fazla açlık olmuyor mide bulantısı daha çok kusmamaya dikkat et 😊😀 Ben olsam aşıyı ertelemezdim ama önümden çıkmış olurdu 😊
Mom092 MehZey insallaah canim bebisler iyi olsunda dayaniliyor bi sekilde ya 😊 coronadan dolayi tat koku kaybim olmustu hala gelmedi tadini almam ondan yana sikinti yasamam 😂 valla aslinda dogru diyosun zaten asi yapildigi zaman hic hissetmiyorum sonrasi zorluyo aradan ciksami hepsi acaba 🤔
Mom092 Eeezgi benm bünye cok hassas en ufak bseyi abartanlardanim🥴 dogumda napacam blmiyorum neyseki ozelde yapicam devlette kimse benim nazimi cekmez 😂😂
MehZey Mom092 ay bana da galiba korona musallat oldu iki ay önce test yapmadım ama tam bir ay tat koku sıfırdı 🤦🏻♀️ ben olsam aşımı da yapardım yani o gün çok yorulmuştum eve dönünce halim kalmamıştı ertesi güne aşı sığdırmak çok zorlardı beni herhalde 😀
Esraaelisa1 Mom092 aç karnı git ama eşim aldı eczaneden güzeldi benimki ama nasıl içtim bir de tamamen bitene kadar bir şey yedirmiyorlar 🙄 birde miğde bulantısı hiç bitmediği için 37 haftalık olduk teyzesi hala kusuyorum 🙄
Arasarzu Mom092 3 gündür tatlı hiçbir yiyemiyorum canım bıraktım malesef çok zorlanıyorum tatlıyı çok seviyordum 😂 ekmeği azaltıyorum biraz zorlanıyor insan 1 aya kadar düşer inşallah umuyorum yürüyüşe başlacağım her gün 30 dakika ya da 45 dakika yürümem lazımmış 😊
Mom092 Arasarzu gunluk 10 bin adımımız varmis 5 bin adim atabiliyorum ayaklarim cok ağrıyınca donuyorum geri 😂 uff tatliyi bi severim ki seker cikarsa ben naparim onsuz gidiyim son gunummus gibi yiyimmi napiyim😂
Mom092 Esraaelisa1 ay kuzum nasil dayaniyosun 😔 ben ilk dort ay kustum zehir oldu hayat bana resmen kusmak cok berbat bisey ya doguma kadar kusanlar var derlerdide inanmazdim Allah yardimcin olsun minis biraz zorluyo desene 😊
babyackgz Mom092 bende 24 haftalığım 10 kilo aldım hatta 11 e doğru yol aldı 😬 doktorum şekerden şüphelendi yarın 25 oluyorum 26 da yaparız kontrole geldiğinde dedi umarım çıkmaz 🤲🏻 2.doz tetenozu çarşamba günü oldum ben
Mom092 babyackgz sen erken olmussun aşını benmkini niye bu kadar uzattilar acaba 🥴 1 ve 2 doz da cok agrin oldumu bazisi ikinci dozu hissetmedigini soyluyor dogrumu acaba ben ilkinde baya zorlanmistm gunlerce agri cektim ikinci nasil olacak acabaa
zepbjk Mom092 Ben de ikisini aynı gün yaptırmıştım geçen haftalarda 😃 bende 9-10 kilo aldm şimdiden onla kesin bi ilişkisi yok. Açlık şekerim hep düşüktü yine düşük bi sorun çıkmadı.Vücudun insülin üretiyo mu şekere karşı ona bakacak.Aç karnına kan verince fena olan biriyim bi o zorladı uyandığın gibi git aç aç bekleme çok.İçtiğin şey gazoz gibi tadı kötü değil asidi gitmeden iç ve çok hareket etmeden bekle açlıktan sona doğru midwn bulanıyo gibi çünkü ama abartılacak bişey değil 1 saat sonunda kan ver taamaam bitti kurtuldun 🙈
Mom092 zepbjk oh icim ferahladi 😂 ne guzel anlattın atlatmis gibi oldum valla🙈 insallaah boyle kolay gecerr canimm 🥰
Arasarzu Mom092 Yok canım yeme bende son haftam diye cok tatlı yedim şekerde çıktı hemen 😂 3 ay dayanacağız napalım mecburuz inşallah çıkmaz içini ferah tut 😊
Ocall Mom092 Ben 20+ 2 haftaligim canım bende gebelik şekeri var ama 65.500 le hamile kaldım şuan 68 kiloyum kiloyla alakalı bir durum değil diye düşünüyorum inşallah sonuçların güzel çıkar 🤲
Esraaelisa1 Mom092 anneannem , annem , teyzelerim , kuzenim falan 9 ay kusmuş onlara çekmişim prilam dr hap olmasa günlerim geçmezdi saçıda yok dedi doktor seyrek saçlı sarışın dedi birde 😂 💜🧿 Yaramaz kızçem 👧
babyackgz Mom092 ilkini 20 de oldum ikincisi 24 de oldu tam 1 ay sonra benim ilkinde de ağrım olmamıştı çok ama kolum et kesmişti oynatamıyordum senin gibi 1 hafta falan 😂 ikincisinde 3 gün falan sürdü
zepbjk Mom092 aşı etkilemiyo zaten o kolay son kanı verince hemen yemek ye kurtul 😄 sonra olursun aşıyı ilk doz kadar sonraki günler ağrı yapmayacak yarı yarıya azalıyo
Mom092 Esraaelisa1 ahahha tipe bak yaa o agiz ne acabaaaa 😍😍 masallaaah Allahimm nazarlardan saklasin sag salim kucagina al kuzumm🎀 bende kızımı coook özledim su seker yuklemesini atlatiyim bu hafta kızımı gormeye gidecemm coronadan dolayi evde karantinadaydik muayenem gecikti iki aydir minigimi goremiyorum nerdeyse 🥴
Ocall Mom092 Diyetisyen içinde hiç şeker tatlı olmayan bir liste verdi pilav makarna tarzı şeyler 2 yemek kaşığı 2 saatte bir yiyorum ara öğünlerle birlikte ara öğünüm 1 adet herhangi meyve ve 1 şu bardağı yoğurt sabah 9 kahvaltı aksam 9 son ara öğün gece karnım acikmiyor bile normalde 2 kez kalkıyordum süt icip muz yiyip yatiyordum 😊
Mom092 MehZey o zaman hepsini olayim bitsin bee uff onlami ugrasicam bide 😂😂 yaaa Allah cezasini versin o coronanin tat koku alamamak ne kdar kotu bsey yaa 🥴 yedigim hicbseyden zevk alamiyorum 😏 sadece o belirtin mi vardi canim
Esraaelisa1 Mom092 amin canım teşekkür ederim 🤲🏻🥰 Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💜🧿