Toobah Mom092 bazen zayıf gebelerde de çıkabiliyormuş ama inşallah sıkıntılı bir sonuç çıkmaz canım 😇 benim de aynı güne gelmişti sıkıntı olmuyor tetonoz ikinci Doz ilkinden hafif geçti benim ilki biraz ağrı yapmıştı.
Mom092 Toobah cok sukur iyi gibi degerlerim canim tokluk 147 cikti biraz sınırda dedi ama tam bi saat olmadan alindigi icin oldu ona bagliyorum ben tetanozda vurunurken yandi bu sefer ama suan hic agrim yok heralde bu hafif gececek ☺️
aysenurksgl Kızlar bende 25+6 günlük hamileyim şeker yüklemesi yaptirmadim su an ama 13 kilo almışım doktorum isteğe bağlı dedi herhangi bir test flan yapmadı bende ne yapacagimi bilmiyorum yükleme yaptirmam gerekip gerekmedigini nasıl öğrenicem
Gzdedsgrn aysenurksgl Bazi insanlarda şeker fark edilmiyormus bu test sayesinde anlaşılıyormus gebelikte sekeri oldugu öğrenen insanlar gördüm var mi yok mu bilip ona gore yediklerine dikkat etmek bence daha mantikli bende tereddütluyum ama yapip rahatladim 🙂🙂
Mom092 aysenurksgl valla canimm benimkiler bana hic secenek sunmadilar direk tarih verdiler su gun yapilacak diye yaptir derim gununde gecmemis daha 28 haftaya kdar yapiliyor
Mom092 Arasarzu psikolojim bozuldu artik kan vermekten bide beni korkuttular bugun damarin cok once dogumda napacan diye 😂
Neslihan_1616 Kızlar tetanoz aşısı aç karnına mı tok mu oluyo fark ediyo mu yarın yaptırıcam bilgisi olan var mı?