Selcanecrinn cagla24 iki parmahinin arasına göğüs ucunu al öyle dene bide canım işaret parmagin ve orta parmahinin arasina al siyah kısmı komple ver ağzına
cagla24 Selcanecrinn silikon göğüs ucuyla falanda deniyorum zor zar tutuyor bilmiyorum 🤷🏼♀️ eceden haber yok de ya çok merak ediyorum doğdu mu acaba minnoş
Selcanecrinn cagla24 valla bilmiyorum ki doğdu mu hala sanci mi alıyor bende çok merak ediyorum ama yazmaya fırsatı yok galiba
cagla24 Selcanecrinn bende çok merak ediyorum baya zaman geçti doğum yapmış olabilir inşallah en kısa zamanda yazar aklım onda
Mirac51_Esila Eceunverkanra kaç haftalikken kaç cm acilman var ben pazar günü hastaneye kaldirildim 4cm acikligim var bugün çıkardılar hastaneden ve sümüksü kanlı akıntım da geliyor sizce ne zaman dogurcam
Eceunverkanra Dogurdum kizlarr en yakin zamamda hikayemi de paylasacagim hepinize tek tek cevap veremiyorum. Hepiniz icin dua ettim darisi basiniza ❤️❤️❤️
Ozgebyr Eceunverkanra gözünüz aydın canım tebrik ederim merakla bekliyoruz doğum hikayeni 😊 normal mi oldu en çok onu merak ediyorumm
Beyazbulut34 Selcanecrinn 37. 38 de çok kasılmalarım oldu . Cumartesi günü de sabaha kadar düzenli kasılmalarım oldu ama sonra birden kesildi . Şuan geçen aylara göre daha rahatım hatta . Yani belirti yok hiç 🤭