Bebeimhan İki hafta once gittim doktor kontrolune kizimin kilosu 660gr boyu 30 cm mis . iyi mi sizce ? Guzelce kilo almasi icin ne yemem gerekiyor sizce ? Suan 24. Haftadayiz
Sblanne Bebeimhan muz muz muzzz😍 ben baştan düzenli olarak günde bir tane muz yiyorum 34+3 de 2640 olmuştuk ve iri bebek dedi doktorumuz birde kaşar,süt ve ceviz tüketin bol bol
BesteCanerKutluzolu Bebeimhan muz ve kaşar peynir deniyor hep ama bunlara ek soda içmenizi öneririm ben midemi çok rahatlatıypr diye hergün bir tane hatta bazen 2 tane içerdim doktor hep bebek iri derdi ama bunu içiyorum demek hiç aklıma gelmemişti doğumdan sonra laf arasında konu açılınca söyledim bebeğin neden iri olduğu şimdi anlaşıldı dedi ki ben toplamda 9-10 kilo arası almıştım bebek 4055 gr ve 52 cm doğdu 🙂
Pasaannesi Aysegulflz ilk defa muzu sizden duyuyorum doktorumda bana etlenmesi için et yemen gerek diyor hep
CaglaKuzu Pasaannesi evet muz acayip işe yarıyor canım , bide bol bol kurumeyve tüket ,ceviz badem fındık falan da kilo aldırır
NaimeYilmaz Muz çok işe yarar ama şeker ve bebegın suyu ıcın tehlıkelı bır secım. Kaşar her sabah 2 haslanmıs yumurta süt bunları her sabah tuketmelusnz yogurt cevız et balık sebze vs herseyı yemen lazım diyette bir insan gibi duzenlı ve saglıklı beslenmelısın 🌸
Bebeimhan NaimeYilmaz balik sadece bir kere yiyebildim midem cok bulandi , yogurt ayran bunlari bu aralar hergun mutlaka tuketiyorum zaten gereksiz kilo da aldim . 68 le hamile kaldim , suan 76,5 oldum . bosu bosuna cok yemisim sirf bebek kilo alsin diye 🙂))
NaimeYilmaz Bebeimhan hurma dogum haftası yiyin smdı degl dogumu baslatmada onerıyorlar rahmı acıyor erken haftalarda tehlıkelı
Fevkalbeser Bebeimhan günlük 3 hurma tüket dedi doktorum bana ☺ Günlük ihtiyacını karşılıyormuş 3 tanesi fazla fazla yeme bence
Bebeimhan BesteCanerKutluzolu Hay Allaahim cok guzell ya massallah Rabbim bizlere de nasip etsin insallah 🙂)) ilk aylarda canim cok istiyordu fakat bu son iki aydir pek icmiyordum artik onu da duzenli icecegim 🙂) teşekkürler
Nehir35 Bebeimhan neden moralin bozuluyor ben 22. Haftamda giitğimde 580 gram dedi doktor yani hiçte takılmadım seninki gayet iyi maşallah bebek doğunca anne sütü gelsin nasılsa kilo alır dert etme
NaimeYilmaz Bebeimhan Maalesef öle hurma yemeyın 🌸 bebek kılo alsın dıe neden cok yıyorsunuzkı? Olcumlerde zayıfmı cıkıyor? Benim doktorum dogumda 3500 ustu ıstemıyor dıkıs sayısını arttırır bebegıne aldıgın fazla kılo inanın hıc gerek yok 30.haftalara gırdıgınızde hızla kılo almaya baslıcak zaten sız duzenlı ve saglıklı beslenın yeter..