Havacianne Kızlar aşırı derecede canım kahve istiyor kaç aydır eşim asla izin vermiyor. Canı çekenler hakkını helal etsin. Şu Starbucks da ki kahveler zararlı mı çok
irva Havacianne Normal türk kahvesi içsene kuzum evde.Doktorum günde 1 defa içebilirsin demişti bana.
Elif_gur12 Havacianne çok fazla şeker var içlerindr ben ilk hamileliğimde dayanamayıp bir tane zencefilli balkabaklı bir kahve içmiştim 😋 bir taneden birşey olmaz bence
tubik_ Havacianne 33. Haftalık gebeyim, eşim starbucks tutkunu ben de ara sıra onunla birlikte yumuşak içimli olan latte ve mocha içiyorum. Yumuşak içimli içerseniz sıkıntı olmaz
Bebikinannesi Havacianne Ben hep iciyorum az oncede ictim 🙄 gunde 1 cay bardagi nescafe ve bazende cay
Zeynepekr Havacianne Haftada bir belki kafeinsiz filtre kahve yapıyorum kendime yarım bardak tükettim , günlük bir bardak içilebilir diye biliyorum
Beyzabyk Havacianne bende içiyorum arada bir hafif kahvelerden içebilirsiniz bence bir sıkıntı yaşamadım ben
Gulsumhalil Havacianne bir kerelik iç canım canın çok cektiyse inan yendiğimiz herşey zararlı bebege aslında köy hayatı istiyorum bende bahçeden yemek içmek ama olmuyo 🤷🏼♀️
Babymmm Havacianne ilk hamileliğimde ben sen hiç içmedim aöa bında hekime danıstım DHA bilinçli oluyosun 2 de canım