sntn Kızlar detaylı ultrasona girdiğimiz gün için takipli olduğumuz doktora randevu almamıza gerek var mı? Randevu bulamazsak Ankara şehir hastanesinde direk sıra veriyorlar mı sonuç sırası gibi
Nrykml sntn Bende merak ettim bunu canım önce doktoruma muayene olup o mu yönlendirecek yoksa direkt detaylı ultrason için randevu alsam muayene eder mi beni doktor detaylı için
MehtapErol sntn Beni doktorum yönlendirdi, şehir hastanesinde 11 nolu banko dan detaylı için randevu aldım. Sonuç çıkınca aynı gün kendi doktoruma sıra alabiliyorsam alacağım yoksa da randevu alabildiğim gün gelip gösteririm inşaAllah.
Sna-1234 sntn sadece detaylı için sıra alıyorsunuz doktorum bana sıra alma direk getir sonucu demişti
sntn Nrykml detaylıya randevu almak için doktorunun yönlendirmesi lazım daha sorma radyolojiden randevu alıyorsun
Sb123 Ben 20. Haftada kontrole gittiğimde doktorum aynı hastanedeki detaylı yapılabilecek bölüme yönlendirdi oradan sıra aldım detaylıyı yaptırdıktan sonra sıra almadan yanına gel 2 dk sonuçları bana da göster dedi
Kubrayt Sb123 18 haftalık hamileyim doktorum 3 hafta sonrasına çağırdı . detaylı ultrason için tamda o haftalar sanırım . çama bulunduğum ilçede detaylı ultrason yapan bir doktor yok farklı ilçeye gideceğim . cok yoğunluk olduğu için detaylı ultrason için bir ay sonrasına gün veriyorlar. doktorun yönlendirmesini mi beklemeliyim yoksa şimdiden sıra almalıyım sonrasında geç kalmamak için . Kafam çok karışık 🤔🤔