Menfis Gd1992 mustelayı kullanıcam ben, dalin, unibaby içeriği temiz olmayan ürünler. Dalin içeriğini son yıllarda değiştirdi maalesef 🤷♀️
Yesilimmm Bir kutu sampuanı bir yıl kadar gidıyormus oyuzden normal aslında mustela sıkıntı yaşayıp baska ürünlere denemktense en cok tavsiye edileni sectm bende
Ebruakcetin Gd1992 Mustela daha temiz ama dediginiz gibi pahalı. Siveno ,agarta,naturalive, yeşil marka gibi markaları da inceleyebilirsiniz . Daha ayrıntılı olarak instagram da mühendisin oğlu sayfasına bakabilirsiniz
Ebruakcetin Gd1992 birds nasıl olsa 1 yıl gidiyor yazılmış bu kullanıma göre kişiden kişiye değişir. Iş arkadaşım mustela kullandı oğlu 15 aylık 4. Şişeyi aldığını soyledi
Eda91- Gd1992 Kesinlikle mustelayı öneririm. Çok araştırma yaptım içeriği en temizlerin arasında yer alıyor. Pahalılığına aldanmayın. Bir şampuanı 6 ay gidiyor. Üstelik ben bebeğimi gün aşırı yıkayan birisiyim. Bugün bebeğim 6 ay 1 günlük. Yani şampuanım dün bitti :) diğer bahsettiğiniz ürünler 6 ay gidiyor mu “içeriği temiz” mi ona bakın alacağınız ürün uzun süre gitmiyorsa zaten ikinci şampuanını alarak aynı hesaba gelecek.
yaseminyaldiz bebeğim 4 aylık ben minoris in ppişik kremini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım yaşamayacagımada eminim çünkü hem olanı tedavi ediyo hemde önleyici özelliği var mustela kullandım zaten o daha berbat etti bebeğimin pişiklerini
halecelik canım mustelayı bosver ürünleri kötü örneğin daha olan pişiği bile geçiremiyor ki önlesin minoris in ürünlerini al kullan ben pişik kremini kullandım gayet güzeldi şampuanı ve nemlendiricisi de cok başarılı
gayeozlem88 İkiside değil ikiside boşa para tuzağı ve asla işe yaramıyor ne sampuanları ne diğer ürünleri kullandım ama hiç beğenmedim daha kötü ediyorlar git minoris in ürünlerini al hala kullanmadıysan git özellikle pişik kremini al hem uygun fiyatlı hemde sihirli gibi bi günde geçiriyor pişikleri hemde önlüyor pişik olmasını
Mirayse1 Gd1992 mustela pahalı ama iki şişe gidio yılda hatta belki daha az. Bebeğin kafası küçğk oldu için zaten öinik minik kullanıyorsunuz. İçerği temiz. Unibaby içerği temiz değil.