HilalG sibell777 Amin kuzum Allah razı olsun 🤲 Yok zaten uyuşukken takıyorlar bişey hissetmiyosun çıkarken de hissedilmiyor merak etme 🤗
Huzur-09 HilalG Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun 🙏 bende çok korkuyorum ameliyattan çünkü bende sizin gibi girmedim ameliyata hiç. Yakınlaştıkça korku giriyor
HilalG Huzur-09 Amin kuzum Allah razı olsun 🤲 Hiç korkma o kadar söliyim içini ferah tut öyle çok bi zoru yok🤗
Cananoguz HilalG benim o sarı olan bile gelmedi de cumartesi günü doğum yaptım bende, bebeğim çok da güzel emiyor ama gelmiyor maalesef. Süt sağma makinesini de denedim fayda göremedim, inşallah gelir
HilalG Cananoguz Üzülme hiç elimizden geleni yapalım taktir Allah dan seni çok iyi anlıyorum emin ol ❤🤲
Zeyno890 HilalG allah analı babalı büyütsün inşallah hikayeni okuyunca İnan yaşadıklarım gözümün önünden film gibi geçti aynılarını bende yaşadım birebir şimdi 25 haftalık hamileyim oğlum 13 aylık benimde kızım olıcak allah izin verirse ayağını çok sıcak tut üşütme bejden tavsiye yoksa dikiş yerlerin şişiyo ağro yapabilir kaşınmada oluyo zamanla şimdi biraz hamileliğim zor geçiyo ard arda olduğu için içim hala yara kızım da büyüyo günden güne karın ve kaşıkların bazen dayanılmaz bir şekilde ağrı yapıyo allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😇😇😇☺️
HilalG Zeyno890 Yaa çok sağol bunu dediğin iyi oldu evin içerisi hamam gibi çocuğu da üşütmeyelim diyoruz dikkat ediyorum elim den geldiğince inşallah bi sıkıntı olmaz🤲 Her hamilelik ayrı güzeldir bakalım kızın da neler yaşayacaksın çok güzel duygularmış gerçekten Rabbim sana bi daha nasip etmiş sağ salim kucağına aldığın günler de gelir inşallah 🤗😍
Deletedmom417 HilalG Ahhh hilalim❤️ Güzel kalpli arkadaşım ❤️Canım benim rabbim evladını bağışlasın inşallah 🤲 Acılarını göstermesin🙏O kadar sevindimki doğum yaptığına o kadar sevindimki iyi olduğunuza 🌺 İnşallah hep mutlu olursunuz 🤲❤️
HilalG Deletedmom417 Kuzumm❤ Allah razı olsun şükürler olsun bende yavrumu kuçağıma aldım🤭 Ne güzel burda samimi olduğun insanların güzel haberlerini almak daha da güzel haberlerimizi alalım inşallah sağlık la büyüsün kuzularımıız🤗
Rmysa23 HilalG Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gaz çıkarma işlemi ameliyattan ne kadar süre sonra oldu canım?
HilalG Rmysa23 Ayaklarını 4 saat içinde hareket ettirebiliyosun kuzum ondan sonra yürütüyorlar artık kimi ilk de kimi bi kaç seferlik yürüme de atıyor hareket etmek önemli bol bol yürü 😊