Semrafiratgokbudak HilalG amin ınslh senin bu postu actıgını gprunce dedım ki aha dedim hilal de dogurmus 2 3 gunu once dogguramıyom dıyodu😂😂😂😂😂
Zaxra HilalG cok sukur 🙏🏻 Tebrik ederim♥️ Bi sey sormak isdiyorum 38+3 haftaliginda bebegi goturse doktor yani sezaryen olsam bi sikinti olurmu aslinda 38+4 demisti doktrum ama 1gun cabuk olsa bi sikinti olurmu biliyormusunuz bu duurmla ilgili bilginiz varmi?
Cananoguz HilalG süt gelmediği halde sütü sağmanız fayda ediyor mu sağdığınız zaman geliyor mu peki süt
HilalG Cananoguz çok az inmedi yani ilk süt geliyor ya sarı renkli o geliyor biraz çok sağlıklı diyorlar onu veriyorum gene emziriyorum gelmiyor diye emzirmemezlik yapmıyorum inşallah gelir ❤
Wonderanne HilalG Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
di_la45 HilalG Rabbim analı babalı büyütsün darısı herkesin basına 🙏🏻🙏🏻dikis esnasında bayıltma oldu mu bir de kıyafetleri nasıl giydiriyorlar dependi falan sondayı ne zaman cıkarıyorlar
HilalG di_la45 Amin Allah razı olsun🤗 spinal oldum ben belden aşağısını uyuşturuyorlar sadece uyuştuktan sonra takıyorlar sondayı zaten bez takıyorlar kendileri birkaç saat sonra kendim depend giydim
Gulay_41 HilalG hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Uyuşukluk kaç saat sonra geçti tam olarak bacaklarınızı oynatabilip hareket edebildiniz. Benim panik atagim var 10 dk dan fazla sırt üstü yatamiyorum şuan için en büyük korkum bu uykularim kaçıyor
HilalG Gulay_41 Allah razı olsun Sağolun🤗 3 saat sonra hafif hafif hissediyorsun 4 saat sonra falan tamamen ayaklarınızı hissediyorsunuz. Ameliyat olurken yarım saat kadar yatıyorsun mecbur ama yukarı çıkınca sırtını yaslayarak oturur şekilde oluyosun yatmanıza gerek yok
HilalG Zaxra sorun olacağını sanmıyorum 38 haftadan sonra alıyorlar doğum ile ilgili konuşmadık suyu kalmadığı için o zaman alınması gerekti Ama bir gün önceden de alınabilirdi yani yine doktorunuzla konuşur sorarsınız o gün istediğinizi🤗
Cananoguz HilalG benim o sarı olan bile gelmedi de cumartesi günü doğum yaptım bende, bebeğim çok da güzel emiyor ama gelmiyor maalesef. Süt sağma makinesini de denedim fayda göremedim, inşallah gelir
turansmom1 HilalG Rabbim seni ondan, onuda senden ayırmasın inşallah kuzum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah❤
tgce_brs HilalG adı varmış ama tadı bambaşka 😭😭😭 bu sözünüz ağlattı 😭🙏31. Haftamdayim inşallah bizde sizin gibi kizimizla sağ salim kavuşuruz. Size yavrunuzla sağlıklı yıllar dilerim hayırlı evlat olsun inşallah 🤲 rabbim hep yüzünüzü güldürsün
HilalG tgce_brs Rabbim hep mutluluk dan ağlatsın inşallah o duyguyu size de yaşatsın 🤗❤Aminn İnşallah sizde sağ salim kucağınıza alın çok çabuk geliyor o günler geçmez sanıyor insan ama geçiyor şükürler olsun 🤲
ipekayan HilalG Çok güzel anlatmışsnz moral olmuştur bir çok kişiye Sağlıkla büyütün yavrunuzu lnsaAllah 🤗
HilalG ipekayan İnşallah her zorluk ardından gerçekten hep mutluluk tattım en tatlısı buydu🤭😍 Amin Allah razı olsun🤗