Merhaba kızlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısını diliyorum. En güzel doğumlar sizin olsun.. Ben kızıma kavuştum 🤲❤
Benim öyle çok uzun bi doğum hikayem yok aslında. Ama kızıma kavuşmak için beklediğim her saniye sonu görünmeyen bi yol kadar uzundu benim için onu içimde hissettiğim den beri.
Az çok bilen vardır belki beni burda güzel bi hamilelik geçirdim. 35 hafta da erken doğum riskim olduğu için bi gece hastane de yattım ondan sonra ki 3 hafta her an gelicek gözü ile baktık kontroller sıklaştı nst de sancım çıkıyordu ama bi iki sefer kendim bişey hissetmiyordum. Normal doğum için çatı muayenemi oldum herşey gayet normal di ama kızımın suyu azalma gösteriyordu o yüzden sık sık suyunu kontrole gidiyoduk bu ara da çatı muayenesinden korkmayın rahat olun 10 sn sürmüyor. Ordan bi yavru çıkıcak çatı muayenesi gayet normal 🤗
Gel gelelim yine kontrol diye gittiğim bi muayene de doktor suyunun sınır da olduğunu ve bugün doğum olması gerektiğini söyledi. O his.. Artık kızıma kavuşucam hissi paha biçilmezdi tabi bi yandan da korku. Doktor rahim de hiç bi açılma olmadığını saatlerce suni sancı çekip de açılma olmayıp sezaryana da alabileceğini ve bebeğin suyu az olduğu için o sancıları çekerken içerde nabzının düşme ihtimali olduğunu söyledi. Ve kararı bize bıraktı. Bizde eşimle düşünüp en doğrusunun yavrumuzu da riske atmadan sezaryen olmasına karar verdik. Sonrasında yatışım yapıldı 3 kişi vardık kontrol diye gittiğim için kahvaltı yapmıştım en son beni aldılar tabii. Ama heralde 9 aylık geçen bu süreçte geçmek bilmeyen tek saatlerdi sıranın bana gelmesi.. Ve sonunda beni alma ya geldiler doğumhaneye girerken son bi kez eşimin yüzüne baktım ve tek düşündüğüm artık ordan çıktığım da gerçek bi aile olucak olmamızdı. Hayatta hiç ameliyat olmayan bi insan olarak kesilme duygusu benim için biraz ürkütücü olsa da titremek dışında o süreç te çok güzeldi diyebilirim. Bel den iğne yaptılar hemen öne doğru eğilmeni söylüyorlar iğneyi daha rahat yapabilmeleri için olduğunca öne eğilin önünüzde ki o minnak topu kavramak ister gibi iğne açıtmıyor korkmayın 🤭 Sonrasında ayaklarınız dan başlayıp yukarı doğru çıkan bi uyuşukluk hissediyosunuz. Doktorunuz gelene kadar sizi hazırlıyorlar. Dikkatinizi dağıtmak için ebeler sizle konuşuyor zaten heycan dan neler saçmaladım hatırlamıyorum 😅 Sonrasında doktor geldi tabi beni İyice bi titreme sardı hiç bi şey hissetmiyorsunuz kızlar sadece dokunma hissi baskı o kadar ki zaten sonraa💃 Kızımın ilk ağlaması ve benim de ona eşlik etmem.. Gözlerim den yaşlar süzülürken onun o minnak bedeni gözümün önündeydi. Şükürler olsun. 🤲 Sonra hemen yan tarafa alıp üstünü giydirdiler. İçim boşaldığı için daha da titremeye başladım bu belki bir saat kadar sürdü endişe etmeyin geçiyor bi an hiç geçmicek sanmıştım🙈 Dikişleri attılar bi 10 dk da o sürdü. Sonrasında odamıza çıktık 🤗 Titremek den pek kızımı göremedim ama sonrasında gözümü ondan hiç ayıramadım.😍 4 saat kadar birşey yiyip içmeye izin vermiyorlar. Hemşireler ara ara muayene etmeye kan almaya felan geliyolar tabi ilk içinde ki kanı boşaltıyolar karnınızdan bi baskı uyguluyorlar biraz açıyor ama katlanılmaz bişey değil merak etmeyin.💜 Uyuşukluk geçtikten sonra ayaklarını karnına kadar çekebildiğin zaman su ve nescafe içebiliyosunuz. Sonra da bi gaz meselesi var tabi kayısılı meyve suyu aldırdım gazı çıkarmak için iyiymiş aklınız da bulunsun ve bol bol yürüyüş💃. İlk ayağa kalkarken de çok zorlanmadım ikinci de zaten gazımı attım gece de kendim doğrulup yürümeye gezmeye başladım. Bugün 4ncü gün daha iyiyim geldiğim de ılık duş aldım ertesi günü bandajı çıkardım. 2 3 gün fazla ilgilenemiyorsunuz sadece bebeğinizle onun dışında dayanılmaz bi ağrı sızı yok sonrasında hiç bişey kalmıyor. Güya çok uzun bi hikayem yoktu.🤭 Sonuç olarak kırmızı yanaklı kızıma kavuştum melek gibi uyuyor yanım da. Dilim döndüğünce sizlere de Dua ettim 🤲 Sağ salim kucağınıza alın inşallah. 😍
Evlat.. Adı varmış ama tadı bambaşka. ❤Dünya da ondan daha fazla sevebileceğim hiç bi şey yok.🌸
Ee o zaman hepinizi arkam dan Happy Kidse bekliyorum. Benden bu kadar💃