Littlemama Arkadaşlar 4+5 de kesem göründü 3 mm idi. 5+3 de tekrar gittik. Ama embriyo görünmedi ve kesem 9 mm olmuş. Sanırım küçük bir çap. Bebek ne zaman gördünüz siz? Ben biraz panik yaptm da…****
Limonumsu Littlemama bende tam 5+0 da cuma günü gördüm canım 5 mm dedi doktorum 1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bende bekliyorum bakalım ne kadar büyüyecek 🥰
Limonumsu Littlemama bence panik yapma çünkü illa ki hamileliğin bu stresten panikten etkilenir zaten kötü bir şey olursa her türlü üzüleceksin bırak şimdi düşünmeyi hamile oluşunun tadını çıkart 🥰
EdaM2358 Littlemama 5+6 da kesem 13 mm di bebek görünmedi, 7+5 de hem bebeği gördüm 1 cm di hemde kalp atışını duydum canım.
Littlemama HappyElif ya doktor biraz kem küm etti. İyimi diyotum sorun varmı diyotum bi bakalım deyip durdu. Bende huzursuz oldum çok
Limonumsu Littlemama her şey olacağına varacak şimdiden endişelenip stres yapma boşver biraz daha sakin olmaya kötüyü düşünmemeye çalış 🥰
Deryayurt Littlemama canım bende 4+4 te keseyi görmüstüm doktor en az iki hafta sonra bebegi görebiliriz demisti endise etme bende daha gitmedim kontrolümü bekliyorum 8. Hftaya kadar göremeyen varmış ben burda 10. Haftada bebegin kalp atısını duyup kürtajdan dönen gördüm
Gizemmmms Littlemama ben 8. Haftada hem gördüm hem kalbi duydum çok şükür. Daha çok erken korkma boşu boşuna strese girme birde kilon varsa daha geç görülüyor bebek. Cinsiyet bile daha geç görülüyor kilo olunca haberin olsun.
Littlemama Gizemmmms kilom yok, geç döllenme ihtimalide yok. Doktor beni huzursuz etti aslında. Yuvarlak yuvarlak cevaplar. Sanki bi sorun varsa kesinleşmeden söylemek istemiyo gibi haller…