Fulya1993 Tugce1803 arkadaşım zaten dalinin yeni doğanı var bir bakarsan %98 doğal içerik 0 paraben boya sls sles alkol lütfen tabiki fikrimiz ama kotulemeyelim kendim aldim elimde içeriği de yaziyir koskocaman firma bu riski alır mı yalan atacak kadar
Mmmerve123 Zeyyno_ mustela aldım trendyolda indirimleri yakalayabilirsin 500 ml 90 tl ye aldım ben ama 6 ay falan gidiyormuş daha doğumuma 1 ay var zaten kış bebeği çok yıkanmaz
Burcumtlg Ben sebamed ürünlerini kendimde kullandım memnum kaldım. Bebeğime de sebamed stokluyorum şuan ❣️
Zeyyno_ Ceylanmerve Mustela alamam zaten çok pahalı bnm bütçeme göre büyük ihtimalle öyle yapcam zaten 🤷
Zeyyno_ Sadeceduygu Fikire destekçi değil açıkçası başka fikirlerede açığım yalnız biçok markayı önerdiler bu sefer kafa karıştırıcı oldu mustela zaten bütçemi aşar kafa karışıklığı oluncada insan kendi kendine bildiğimiz markadan şaşmayalım fikri geliyor açıkçası 🤷
Sadeceduygu Zeyyno_ siz yine de araştırmanızı yapın zaten şampuan ilk alınması gerekenlerden değil bilmiyorum kaç haftalıksınız ama. Baby Me, minoris, ecowell, hipp falan da öneriliyor bildiğim kadarıyla. Fiyatlarını bilemiyorum ama sanırım baby me daha uygun👍
elisas-mom Ben Mustela aldım evet fiyatı diğerlerine göre pahalı çünkü içerik olarak da diğerlerinden iyi 90 lira veriyoruz ama bebek onu yetişkin gibi 15 günde bitirmicek 3 ay bence rahat yeter yani iyi birşey istiyorsanız kesinlikle mustela. İnstagram sayfasında çekişi var şuan katilin bence bende katıldım bana çıktı en azından pişik kremini denemiş olursunuz bilginiz olur.
Zeyyno_ Sadeceduygu Bakarım cnm teşekkürler tüm eşyalarımızı aldık işte son olarak şampuan bebek bezi ıslak mendili kaldı 32.haftamdayım 🤗
mervegorkem En iyisi mustelanın sampuanı. Pisik Krem losyon vs. Sebamed daha uygun oldugu icin onunkileri aldim bunlarin da icerigi temiz.
Sibush 2-3 zibin eksik alip icerigi temiz olanini alin pahali diyorsaniz. Herkesin dalin kullaniyor olmasi onu temiz icerikli yapmiyor malesef.