BarBeyzazer Mirzaveben bilmiyorum canım ben sezeryan olcam büyük ihtimal Doğum hakkında konuşmadım daha
Deniz2961 BarBeyzazer cnm pki gece dogum.olursa kontrlnde oldgunuz doktir mu glckms doguma bi bilginz vr mi
BarBeyzazer Deniz2961 maalesef bu konuda bi bilgim yok canım ama kendi kontrolündeki doktorun ek bir ücret talep edebilir mesai saatleri dışında büyük ihtimalle
SibelC Deniz2961 ben sormuştum kendi kontrolün olduğu doktor geliyormuş haber veriyorlarmış gece doktora zaten geceleri başka doktor yok sen bi problem yaşarsan takip ettikleri doktoru çağırıyorlar bana öyle söylemişlerdi
BarBeyzazer Deniz2961 aynen öyle ama forumda öyle yazmışlardı cihandaki prosedür nedir bilgim yok sen benden önce muyanene gidicen büyük ihtimal sor bakalım doktoruna banada bilgi verirsin 😊
BarBeyzazer Deniz2961 canım iyi geceler bişey sorcam Emine hanım sana calcimax kalsiyum ve magnezyum yazmışmıydı süt peynir falan tüketiyormusun kalsiyum yerine
cigdmpkr canim izmitte oturuyosun sanirim sana kendi doktorumu onerebilirim ozel kadin dogum hastanesinde ertan bey cok iyi cok guler yuzlu bi doktor insani cok rahatlatiyo tavsiye ederim 😇😘
BarBeyzazer Deniz2961 banada sormadı yazdı ikisinide süt peynir falanda yiyorum fazla gelirmi acaba diye aklıma takıldı 😁
BarBeyzazer Deniz2961 yok iMom omega kullanıyordum zaten onu söyledim devam et dedi hergün içiyorsun sende dimi kalsiyum ve magnezyumu