momsdc Kızlar merhabaa, Benim göbeğimde piercing var henüz 7 haftalık da hamileyim. Acaba aynı durumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Ne yapmalıyım piercing i çıkartmalı mıyım veya plastik piercing kullanan oldu mu aranızda ?
Mehtap06 momsdc canım kullanmadım ama tavsiyem çıkarmandan yana olur çünkü Bebek büyüdükçe karnın genişliyor 35 haftalık gebeyim şu anda göbek deliğim yok olmuş durumda 😅ilerde sorun olacağına baştan çıkarman iyi olur senin için diye düşünüyorum 🌸
Seda16 momsdc 38 deyim bende bebek büyüdükçe karın geriliyor birde sanırım bebek bazen kordonla oynuyor canın yanabilir hazır karnın büyümeden cikarmalisin bencede ama çıkarmak istemiyorsan doktoruna da sor belki farklı bir görüşü vardır
AylinB momsdc 26.27. Haftaya kadar taktım.Karnım büyüdükten sonra çıkardım çünkü gerildiğinden acımaya baslamıstı :) Şimdi delik şeklinde duruyo öyle,kapanma vs olmadı ama orda hafif bi renk değişimi oldu sanırım hormonlardan.
momsdc Ahsennurrrr evet ama çıkarıncada gerilmeyle yırtılmasından korkuyorum nasıl bir hataysa gençlik iştee
momsdc Mehtap06 evet bende o açıdan bakıyorum ama senelerdir göbeğimde delik var bu yüzden çıkarsamda orası genişleyecek umarım kötü sonuçlanmaz 😕😂🌸
Bihto momsdc bende de var 9 haftalığım. Karnım büyüğünce çıkarıcam. Çıkarında nasıl yırtılsın tatlım. Mantık olarak çıkarmazsak gerilir ve deri piercingi atar. Şuan 15. Haftasında olan piercingli arkadaşım hala çıkarmadı kilo almadığı için. O da benle aynı görüşte büyümeye başlasın çıkarıcam diyor. İnstagramda da bir kaç şuan hamiş fenomen takip ediyorum onlar geçen sene yaz piercingliydi şimdi bir tanesinin doğuma 17 gün kaldı bir sıkıntı yok. Göbüş büyüyünce çıkar Allah’ın izni ile hiç bir şey olmaz. Ben kilo almayı bekliyorum çıkarmak için
momsdc Seda16 evet doktorumlada bir konuşsam iyi olur bu durumu deneyimleyenlere daha çok güvenirim de orası ayrı 🤗😇
MervEnis momsdc bende kullaniyordum 5 aylikoldugumda cikardim rahatsiz etti cunku suan 38 haftaligim herhangi bir yirtilma genisleme olmadi kapanmasin diye arada takip hemen cikariyorum 😊😊
pasaklikontess momsdc benimde var dı şuan 37 haftalık olduk yeri kapanmadı hala, arada takıyorum 5 dk kapanmaması için göbeğim benim geç belli oldu 20 ci haftadan sonra rahatsız etmeye başlayınca kıyafetlerin içinde çıkardım bende 😊
Derenannecik45 Ben 7 aylık hala kullanıyorum karnım çok çıkmadı rahatsız etmiyor 1 hafta takmıyım dedim delik kapanmıştı acıdı takarken 😂
Nida_Y momsdc benimde vardı doktorum hiç bişey demedi ama 10. Hafta çıkardım. İnşallah kapanmaz çok seviyorum 😅
Esme1989 momsdc ben şuan 25 haftalığım ve çıkarmak zorunda kaldım karnım büyüyünce çok rahatsız etmeye başladı.
incikinannesi momsdc Benimde piercimgim var canım karnım büyüyünce çıkarmayı düşünüyorum bi sıkıntı olacağını da sanmıyorum ama doktoruna danışıp rahatlayabilirsin🥰
momsdc Herkese teşekkürler o zaman bende karnımın büyümesini beklesem iyi olacak, rahatsızlık duymadığım sürece sıkıntı yok gibi 🤗