Merhaba kızlar bende çok şükür melek kızımı kucağıma aldım. Suni sancılarla ancak getirebildim son doktor kontrolüne gittiğimde daha 2 hafta beklememiz gerekiyor dedi doktor benim de avuç içlerim ve ayak tabanlarım çok pis kaşınıyordu doktora söyledim hemen kan tahlili aldı Iyi olmadığını söyledi yani karaciğer enzimlerim çok yükselmiş derhal doğumu başlatmamız gerek dedi ve yatışım yapıldı çok şükür her şey çok güzel ilerledi sancılara da Rabbimin verdiği güç kuvvetle dayanmaya çalıştım çok şükür hiç sesimi çıkarmadım Rabbim yardım etti çünkü tam doğum başladı çatalda ebemin elinde kaldım biraz dikişlerim fazla yoksa çok şükür iyiyiz bebisimle 🤗🤲 1 hafta etti doğuralı ama kızlar bu bir gerçek ki siz Allahtan yardim isteyin gerçekten o anda sizi kurtaracak tek Yaradan normal doğumdanda hiç korkmayın gerçekten ağır regl sancısının bi tık üstü öyle korkulacak bir şey yok . Bebişim şuan kucağımda ve o misss kokusunu içime çekmeye doyamıyorum dilerim Allahtan Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada bebşimin adını Tusem bıraktım kilomuz 3.450gr boyumuz da 51 cm gün geçtikçe kendini toparlamaya devam ediyor çok şükür darısı gün sayan annelerin başına inşallah. Hastaneye tam teşeküllü gidin Allahtan kontrole gideceğim gün ne olur ne olmaz diye herşeyimi hazırlayıp öyle çıktım yatağıma kadar hazırladım sanki bir his gidince geri gelmiyecekmişim hissi doğdu içime ve öylede oldu şimdi evimizde rahat rahat oturuyoruz ve kimseciklerde gelip bize bakma zahmetinde bulunmadı olsun kolu komşudan allah razı olsun onlar yetti kaynanam bi gelip bakma zahmetinde bulunmadı bile her işimi tek görmeye çalışıyorum çok zorlaniyorum ama yapacak bişey yok annesizlik kadar zor bir şey yok şuan olaydı kimsenin minnetini çekmek zorunda kalmazdım çok şükür her halimize … bu kadar yeter bence sizi daha fazla sıkmayayım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canlar 🤲❤🌹🤗🤗🤗👨👩👧