Dilole canım lütfen hemen git gerçi eğer düşecekse bunun önüne geçilemeyebilir fakat bende böyle olmuştum ilk gün yılbaşı gecesiydi evde de annemler falan vardı çok minicik bir kan geldi kimseye söylemedim anneme de söylemedim ama oturamadım falan hatta evde misafir varken yattım uyudum ben neyse ertesi gün tatildi baktım birdaha gelmiş eşime söyledim hemen en yakın hastaneye gittik kanamam olduğunu söyledim ultrasonla baktı herhangi bir kanama alanı görünmüyor dedi progestan verdi bizde de araba yok İnternetten nöbetçi eczane bakıyoruz gidiyoruz ama kapalı oluyor falan sistemde sıkıntı vardı heralde yılbaşı tatiliydi neyse doktor da iyi dedi diye biraz içim rahat etti yarın alırız ilacı dedik ertesi gün işe gittim ben ama kötüyüm falan hep yattım akşama kadar iş yerimde hiç kalkmadım akşam yine misafirim geldi eşimde ilacı almıştı 1 kez kullandım Bi anda ağrı başladı çamaşırım aşırı derecede kan oldu eşime söyledim ama oturamıyorum falan eşimde görümceme söyledi oda bz kalkalım siz Bi hastaneye gidin dedi hastaneye gidene kadar sanki doğum sancısı çeker gibi Bi sancı çektim Bi yandan ağlıyorum falan sedyeye yatar yatmaz doktor bakavkken de bebek düştü 7 haftalıktı fakat kesesini görmemiştik kalp atışını da duymamıştık henüz