anni-8 Arkadaşlar Regemesis Max. Kullanıyorum bitmek uzere, eczanede çok pahalı ama trendyolda 28.164grlik uygun ama benim kullandığım da gram yazmıyor. 28.164 Gr kullansam bı sıkıntı olur mu?
Hifask44 anni-8 açıkcası bu tür takviye ürün olsun ilaç olsun internetten çok güvenilmez hele Trendyola hiç güvenilmez çünkü çakma ürün çok fazla oluyor doktorunuza sorup decavitte kullanabilirsiniz devlet bu ürünü hamilelerde karşılıyor
Busraveminisi1 anni-8 bende kullanıyorum canım ama ilaç bu trendyoldan almak ne kdar doğru bilmem içime sinmediği için eczaneden alıyorum
Mineust Bende başka kullanıyorum ucuz diye regenesis max vermiş eczane. Mardinde 65 tlye aldı eşim sizin orda ne kadarki
anni-8 Mineust biz her ay 70 lira veriyoruz. Tabikide çocuğum için herşey feda ama olmayınca da bakmak istemediğim için eşim de dedi 2 tanesi 80e alacağız o yüzden dedim
anni-8 Hifask44 doktoruma sordum ama bana regemesis max. Devam etmemi söyledi. Yoksa ben devacit kullanacaktım, teşekkür ederim canım
Dgncyd Ben akakçeden alıyorum 42 tlye gelmıştı tavsıye ederım kargo cok hızlı geldı sıkıntı yasamadım
anni-8 Dgncyd memnun kaldınız mı? Benim kullandığımin gramı yazmıyor üstünde, yazanı alsam sorun olur mu?
Busraveminisi1 anni-8 doğrudur canım satıcı güvenilirse düşünülür belki ama regenesis max içi jel kapsül olduğu için son kullanma tarihine falan dikkat et
anni-8 Busraveminisi1 teşekkür ederim canım 💜 yorumları okudum ve çok memnunlar. Neden 2 farklı versiyonu var pekii. Birinin üstünde gramı yazıyor birinin de yazmıyor