prensmusta Kızlar grip oluyorum,baş ve bacak ağrısından uyuyamadım,1 parol içtim mecbur ama fayda etmedi,ilaçta kullanamıcam,evde doğal neler önerirsiniz🙄🤧
Hazalveannesi prensmusta Canım grip olduğundan eminmisin benim bacaklarım agriyodu grip sandim ama maalesef covid cıktı gebemisin
Duru999 prensmusta dunden beri grip ve atesim vardi. Cok sukur atesim dusdu ve simdi yok. Ama grip hala davam. Bol bol sivi tuk et. Limonlu bol bol meyve c vitaminli flnlar. In se Allah iyilesirsin🤲 kac haftaliksin?
prensmusta Hazalveannesi yani değilim diye düşünüyorum,ateşim yok,kayınvalidem gripti,o da şüphelenip korona testi yaptırdı negatif çıktı,iki gün kayınvalideme baktım ondan geçti 😒😒
Hazalveannesi prensmusta Canım benim de belirtim yoktu görümceme gitmiştim onun pozitif çıkınca bende yaptirim dedim pozitif çıktı ve inan şoka girdim hiç beklemiyodum 27+2 haftaligim bende ve hala bi rahatsızlığım yok bugün 4.günüm sadece koku almıyorum o kadar bence sende yaptır derim içinin rahatlığı icin
prensmusta @Duru999 çok teşekkür ederim,insanın eli kolu bağlı kalıyormuş resmen bu grip karşısında,ilaç kullanıyor olsak böyle tedirgin olmazdım,birde internetten baktım grip bebeği de etkiliyormuş 🙄 29+2 haftalığız bu arada🐣
Duru999 prensmusta 1 gun farkimiz var bizde 29+1💙 erken donemlerde evet cok etkiliyormus ama artiq biz 3 trimesterdeyik cokda etki yapmaz. Sadece ustelenmesin grip ve ates cogalmasin. Bol sivi tukendim cok sukur birazda olsa iyilesdim. In se Allah sende cabucak iyilesirsin. Cok kafana takma bisey cok takarsak sorun oluyor oluruna birak kendini iyilesdirmeye bak. Internet bidaha bisey acip bakmicama kendime soz verdim. Resmen delircem ya bisey olumlu degl be hepsi kotuluk saciyor. Psikilojik olarak cok kotu tetikliyor insani