DileKx 6 gündür soğan suyu içiyorm aşırı derecede kasık ve bel ağrım var. Bi sorunum olmadıgı halde soğan auyu içiyorum hamile kalabilmek için. Sizce zararı olur mu? Kasık ağrısı normal mi? Yoksa bırakmam mı gerek? Bide kötü kokulu akıntı yapıyo su gibi🤐
mercimeginanne DileKx soğan suyu adeti söktürüp içeriyi temizlemek değil mi??? Bnce hayıt otu deneyin. Eltim eczacı o söyledi bana gebe kalmaya yarayan ilaçlar hayıt otu içeriyormuş araştırdı ondan bana hayıt otu çayı tükettirmişti. ( bnm sorun başka olduğu için onunla gebe kalmadım)
nilsmother DileKx gebelik için içmiştim canım bnde işe yaramadı tabi vakti varmış😄 kasık agrısı akıntı yapıyor temizliyor heralde gebe olmadığına emin ol Allah korusun bebek için tehlikeli olabilir
cryingbaby Ben adet olamadigim zaman 2 kere 3-4 gun sogan suyu içmiştim. Rahmi temizledigi, sokulmeyi sagladigini soylemislerdi. Ama gebe kalmak icin bilemedim. Sakincali degilmi🤔
DileKx cryingbaby ya her yerde karsıma cıkıyo soğan suyu içtm hamile kaldım falan🤔 şuan hala kasıklarm cok ağrıyo adetimde bu kasar ağrımamştı 😢
DileKx mercimeginanne bnde adetin 5.günü başldm içmeye ama bnde kötü etki yaptı sanırm kasıklarm ve belim fena ağrıyo adet sancısından betr. Sıcak su koydum banamısın demiyo bu gidişle acil yolu göründü bana 😥
Yenianneadayi2208 DileKx çok sık tüketmeyin soğan suyunu.6 ayda bir tüketilmesi gerek.Fazlası zararlı ve kist yapıyor bilginiz olsun
DileKx Yenianneadayi2208 ben ilk defa kullandm kullanmaz olaydım gece 4 e kadar adet sancısından beter sancı çektim. Bugün bırktm baklm geçti ağrısı
DileKx nilsmother yok gebe deilim daha adetim yeni bitti. Ama o ağrıyı çekceme içmem daha iyi zaten. Yumurtlama testi yapyrm baklm 2 güne yumrtlama olck inşlh nasip olur bu ay