1PrensAnnesi Kızlar ya doğum öncesi bize yapılacak biliyorum covid testi ama bugün kadının biri refakatçi içşnde yapılıyor gibi bişey dedi doğum yapmış yada yalında doğumu olanlar bana bilgi verebilir mi sezaryen öncesi refakatçi kişide mi test olacak?
Esraaelisa1 1PrensAnnesi Ben özel hastaneye gidiyorum bizede sadece doğuma girmeden bana yapılacağını söylediler hatta 270 TL ayrıdan ödeme yapıcaz ama yanımızda kalacak kişi için öyle bir şey demedi salı günü kontrole gideceğim o zaman sorarım
1PrensAnnesi yagmurmislina64 özelde canım benim sezaryenden 2-3 gün önce sürtünmeli korona testi olacağız gebelerin hepsinde yapılıyor bu acil sezaryende ne yapılıyor bilmiyorum ama benimki planlı ve uygulama bu ne zaman gitsem doktora zaten uyarıyor erken doğum riskim var gerekirse testi ona göre yaparız erken bile dedi
1PrensAnnesi Esraaelisa1 evet banada 250₺ demişlerdi bugün bunu duyunca şaştım kaldım acaba onada var mı diye sana zahmet sorunca yazabilir misin? Cidden kafamı kurcaladı kontrolüm 11 Kasım’da daha merak ederim çok
Esraaelisa1 1PrensAnnesi Salı günü sorarım canım yazarım burdan sana da 🥰 Özel hastaneler de ücretli arkadaşlar kan tahliline bile hatta nst ye bile girdiğimiz para ödüyoruz ama ben memnunum hastanemden döktürün ebeler falan hepsi çok iyi
1PrensAnnesi yagmurmislina64 çevremde korona geçiren 2 arkadaşım oldu testi kolay buldu ikiside anlık olarak acıyo ama hemen bitiyormuş. Umarım acısız olur gerçi doğum yapacak kişinin gözüne gelmez o ağrı ama can işte 🤷🏻♀️🥰
1PrensAnnesi Busekrkmz doğum öncesi prosedür bu şekilde bildiğim kadarıyla tüm özeller ücretli yapıyor zaten istersen dışarıda da yaptırabilirsiniz testi dendi fakat ben bu hastalıkta orda burda uğraşamam diye orada yaptıracağım
seydaau Busekrkmz özeller ücretli diye biliyorum ama doğumdan önce birde covid ücretimi geçirecekler sağolsunlar ya
Zhrkzm Ben doğum yapacağım hastaneye sordum. Belirti varsa tahlil yapıyorlarmış yoksa yapmıyoruz dedi. Demekki hastaneden hastaneye değişiyor.
Esraaelisa1 yagmurmislina64 37. Haftaya girdim canım mecburi dediler bize hatta doğum parasının içinde bile değil ayrıdan ücret ödeyeceğiz biz eşimle yatış yapılan yerde ki sekretere sorduk o söyledi
Busekrkmz seydaau evet baktım ücretliymiş doğum yapacak kişiden zaten fazla fazla para alıyorlar keşke onu da almasalar.
Busekrkmz seydaau evet hatta birisi şey demişti pandemi hastanesi gönderiyorlar orada doğum yaptırıyorlar demişti bu sayfadan biri ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
seydaau Busekrkmz benim dayımın eşinide direk oraya göndereceklermiiş. Ama ambulanstaki adam devlet hastanesine götüreyim seni ora daha iyi demiş oraya götürmüş seviniyorlardı pandemi hastanesine gitmedim diye