Cansummm Gasimova buradaki postlardan okuduğum kadarıyla kist önemli bir durum değilmiş zamanla geçiyormuş. Erkek bebeklerinde daha sık görülen bir durummuş böbrek büyümesi de aynı şekilde. Bende haftaya gireceğim benim de minnağım erkek dr bişey diyecek diye çok tedirgin oluyorum.
Symn Gasimova benimde 20 li haftada bebeğimde kist çıktı bende korktum ama İnan kafana takma 30 li haftalarda geçiyor zararsız bebek daha gelişmekte olduğu için o haftalarda oluyor..benim baktı geçmiş dedi üzüldüğün ile kalıyorsun erkek çocuklarında oluyor böyle bağırsakta parlama kist falan
Gasimova Insallah kotu birsey soylemez..Herseyi iyi olur bebisin..Doctor soyledi bebege ziyani olmaz korkuyorum ama(
Gasimova Insallah oyle olur..Ben yabanci oldugum icin doctoru zor anliyorum ondan dah cok korkuyorum..doctora sabah gittim eve dondugumden hem arastirdim(
1Derya Bugün bende bebeğim de kist olduğunu öğrendim benimde bebeğim erkek doktorum bol bol yumurta süt yoğurt tuketmemi söyledi sizde öyle yapın doktorum korkulacak bişey yok kafana takma ilerleyen haftalarda geçer dedı.
Myszfr Erkek bebekte mi oluyo bende de bugün soyledı doktor ama bana kız gibi dedi cinsiyetı yanı bsy gormedık bacak arasında