Srplhrgl Kizlar ayıptır söylemesi sürekli ishalim ne yesemde içsemde fayda etmiyor gün içerisinde hemen hemen her lavaboya gidisimde ishalim ve ıkınarakta yapıyorum ne yapmam gerek sizde var mı böyle bi durum
Anchores Srplhrgl gebelikte ara ara ishal ve kabızlık olur kabızlık biter ishal başlar ishal biter kabızlık başlar doğurana kadar normallik beklemeyin :) idrar da işemede bile sıkıntılar oluyor hamilelikten dolayı. Bebek idrar kesesin üstünde 😇
Anchores Srplhrgl bol bol su tüketin :) aşırıya giderseniz doktora gidin tahlil yapar en azından başka bir şey var ise
Duru999 Srplhrgl arada ishal olmasi normal ama her gun her gun sakincali. Ve gun icinde her gun tualetnizi yapmanzda sakincali bana dr oyle soyledi🙄 sizde dr danisin. Belke size gore normal ola bilir. Herkesin gebeliyi farkli cunku🌸
Anchores Srplhrgl 17 haftamdayım dönmesini hissediyorum bi sabah bi gece dönüyor o da sızı gibi geliyor bana ilerleyen haftalarda net hissederim :)
_Ftma_ Srplhrgl ay bende merak ettim bende bi tuaflik var galiba ben hissetmiyorum sadece pit pit seklinde ve kayiyor gibi ama döndügünü hissetmiyorum
_Ftma_ Srplhrgl valla benim arkadaslarim 16 kimiside 24 haftalikkene hissetti galiba bebekten bebegr kisiden kisiye degisiyor
_Ftma_ Srplhrgl ben elimi karnima koyunca hissediyom ama her gün degil dün oturuyordum sanki tekme attigini hissetim ama zaten 24 haftaya kadar zaman var daha cok kücükler iyi olsunda kendini belli etmesede olur🥰