Serapkulak Ballicut gerçekten öyle canım ya kız alışverişi yapmıştım erkek denince değiştirdim şuanda erkek alışverişi yaptım değişir mi acaba diye hiç bişey alamıyorum cünkü her gittiğimde farklı bı cinsiyet duyup geliyorum
Mirayse1 Serapkulak nasıl alışveriş yaptınız cok merak ediyorum bi öle bi böyle 😂 banada 14te kız dedi doktorum kıyafet siparişi film verdim bunları oluyunca değişir die korkuyırum. Ama bnem doktor detaylı ultrason bakıyor yanılmaz die düşündm ama
Serapkulak Mirayse1 internetten kız için aldıklarım kaldı mağazadan aldiklarimi değiştirdim ara renk aldım şuan sadece 3 takım tulum aldım dahada almayı düşünmüyorum çünkü kesin ne çıkacağını bilmiyoruz 🤷
kubuduru Serapkulak gerçektem şaka gibi 😱 bize hep kız dendi ama şu postlardan sonra korkuyorum valla değişcek diye 🤣 kesin ifadesi kullandılar mı peki
Serapkulak kubuduru evet canım erkek dedikleri zamanda kız dedikleri zamanda alışveriş yapicam kesin mi dedigimde kesin dedi doktorum
kubuduru Serapkulak naptn peki kız mı erkek mı aldın kıyafetlerini haftan da baya varmıs canım ya üzüldim valla. Sağlıkla gelsin de kafa karısıklığı da kötü
Tubamirac https://imgyukle.com/i/IkwT4N Kızlar ilk defa resim attım oldu mu bilmiyorum ama benimki kesin erkek demi sonradan değişmez büyük ihtimalle😊
Uem_ Asenadgdvrn80 Kücük yerde yasiyorum canim burdaki doktor cok fazla vermiyor fotoraf sadece ben istersem birtane onuda ben cocugun tamamini istiyorum ayrintili istemedim hic
Uem_ Ballicut evet canim ben halen dusunuyorum degisirmi diye esyalar aliyorum ufak tefek ama icime süphe dusuyor yine bakalim saglicakla gelsinlerde insallah