Kizlar mrb ben 4 yil icinde cok kayiplad yasadim dusuk yaptim hamile kalamadim felan sonra bi oglum oldu ama cocuk sevdam o kadar fazlaydiki oglumu kucagima alinca dahada istekli oldum ve bi tane daha Rabbimden evlat istedim oglum 6. Aylikken de hamile kaldim dunyalar bnim oldu zor olacagini biliyordum ama olsun dedim Rabbim evlatlarimi saglik verson bakarim dedim elden ayaktan dusmedigim surece bakarim sonfa oda gelisemedi kurtaj olmak zorunda kaldim gunlerce cok agladim sonra toparladim hem bi daha cok istiyorfum cocuk hemde bi daha dusuk olur korkusu gucu yoktu bnde dogru duzgun birlikte bile olmadan kurtajin ustunden 2 ay sonra hamile kalmisim ama bn sok oldim tabi hic beklemiyordum bu sefer agladim nasil yaparim nasil ederim diue sonra ultrasona girdim gorunce kalbim o kadar isindiki Oglima 1 sene hamiile kalamayan bn buna hemen kalmistim hemde supriz sekilde beklemeden sok olmustuk ve cok suku su an 12 haftalik ama bnim sorunum esimin ailesi oglim su am 11 bucuk aylik dogum yaptigimda nasop olursa 1 yas 7 aylik olmus olucak ogluma hep tek baktim dogum yaptim eve geldim ilk gunden tek kaldim baktim misafrlerimi tek agirladim kimseyo cagirmafim bile buna ragmen esimin ailesinin surati 5 karis kaunanam duysa kriz gecirir heralde hala bilmoyor gorumcemde bugun cocuklarimim arasinda 1 yas var cok zor yeni dogan a bkmak agliyorfu saatlerce yetisemiyordim ikisime dedi zaten hic mutlu da degil bnim hamileligime surekli zor oldugundan bahsedip duruyolar morelimi bozuyolar ama onin zmninda makime yokmus biseu yokmus cok fakirlermis simdi oyle degilki cok sukur hersey ayagimizin altinda dunyada bitek bn bu sekilde cocuk dogirmuyorum ya herkez doguruyor kirki cikar cikmaz hamile kalan var ne zmn konu acilsa morelleri bozulu0 suratlari dusuypor sanki bmim cocuguma onlar bakiyotgercekten bu kadar zormu ama Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuku vermezki bn buna cok inaniyorum ve korkmuyorum yaniliyormuyum