Mico Kizlar izmir karatas hastanesinde dogum yapanlar hastanede sureciniz nasildi doktorunuz kimdi tecrubelerinize ihtiyacim var
Marayy Mico bende burada bekliyim 36+3 üm doktorum 37 alacağını söyledi bir haftam bile yok doktorum arzu hanım hamileliğimin basından beri gidiyorum Doğum icin sadece fotoğrafçı ile görüştüm standart paketi istedim oda üç beş resmim olsun bebeğimle hatıra 🙏♥️
Dicle_ Mico merhaba bende karatasa gidiyorum ilk haftamdan beri doktrum osman bey cok memnunum kendisinden 3 4 gun once kasilmalarla gece gittim nerden baksaniz dogumu durdurdu 1 2 hafta daha dursun diyerek ebelerde cok iyiydi insallah dogumdada oyle ilgili ve sevecen olurlar . Allah hepimize kolay dogumlar versin insallah
yagmurksr Mico bende ece hanıma gidiyorum başından beri çok memnunum daha 26 haftalığım ama bende merak ediyorum birde yatış ücreti var mı acaba bilen varsa henüz kontrole gitmedim gidince sorucam ama merak ediyorum
Mico Marayy saglikla kucagina alirsin umarim.38 haftaya girdim bende henuz dogum icin gun belirlenmedi senin ne icin gun verdi arzu hanim.Cati kontrolu olmusmuydun canim
Mico Dicle_ amin Allah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.Peki ziyaretci sordunuz mu virusden dolayi herhangi bir kisitlama var mi biliyormusunuz
Dicle_ Mico bu konuda herhangi bi bilgim yok ama biz 1 gece yatis yaptik hastanede dogum olan odalarda gelen giden vardi kapi onunde bekleyenlerde
Mico Dicle_ sanirim herhangi bir kisitlama yok benim bildigimde öyle duydum bir dahaki kontrolumde hasta haklari birimi ile gorusucem konuyu dikkat etmemiz lazim
Dicle_ Mico pazartesi kontrolumuz var bizimde bende gorsmeyi dusunuyorm maskesiz kesinlikle kabul etmiyorlar koridolarda bile ama bi ogrenmekde fayda var tabiki
KardelenYB Dicle_ öğrenince buraya paylaşır mısın ziyaret durumunu en azından yakın akraba yani anneanne babaanne dede kardeşlerimiz girebiliyor mu diye 🤗
25moonlight-2021 Karataş hastanesinde İrem hepyılmaz isimli doktor çok iyi. Çeşme devlet hastanesinde çalışıyordu. O gidince bütün hastaları urlaya, durumu iyi olanlar da Karataşa gittiler. Çok ilgili ve güler yüzlü. Bana uzak olmasa seçeceğim tek doktor oydu
Dicle_ Hanimlar merhaba bilgi vermek istiyorum carsmba gunu dogumumuz var Allah nasip ederse minik prensesime kavusucam bugun bilgi aldim hastaneden gelen giden misafirlere hic bi sekilde yasaklama yok sadce oda iclerinde maske ve cok kalabalik olmamasini istiyorlar 1 gece yatis 18 gun anneye ucretsiz muayne bebgimiz icinde herhangi bi sorunda kuvez yada yogun bakim oldugunda ne kadr kalirsa kalsin ucret alinmiyormus bebegimizn 3 gun kontrolu istme testi dogum ucretinin icinde ayin ekimin 30undan sonra zam gelicekmis simdiden dogum sabitleme yaparsaniz 3500 tl yapmazsaniz 4200 olucakmis bilginz olsun
yagmurksr Dicle_ doğum sabitleme icin 35 hafta ve üzeri olmak lazımmış çok saçma bi uygulama bence ben şuan 27 haftalık hamileyim niye illa 35 ki
Dicle_ KardelenYB osman bey bizimde 8de yatis yapicaz 9da dogumumuz Allah saglikla sihhatle sag saglim kucagimza almayi nsip etsin insallah